BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Imagini senzaționale furnizate de cititori: LOVE IS IN THE AIR la Sighetu Marmației. Pupături și îmbrățișări tandre chiar pe mașina de gunoi

Imagini senzaționale au fost surpinse de cititorii noștri la Sighetu Marmației. Când dragostea este uriașă nici nu mai contează locul în care îți răsfeți iubita.

Doi tineri se pupau, se îmbrățișau și își spunea cel mai probabil cuvinte dulci chiar pe mașina care transportă gunoiul menajer la Sighetu Marmației. Nici mirosul greu suportabil nu le-a stricat fericirea celor doi iubăreți.

Fotografiile întruchipează într-un totul faptul că acolo unde este dragoste, restul sunt doar detalii nesemnificative. Noi nu putem decât să îi felicităm și să le dorim fericire și iubire pentru tot restul vieții lor.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE VIDEO – SCANDAL: Polițist de la Șomcuta Mare filmat aruncând gunoaie dintr-o mașină în cartierul Ferneziu. Același polițist implicat într-o bătaie la o petrecere în pandemie

Vasile Dale

AVEM IMAGINILE CU MOMENTUL IN CARE A FOST GASIT CADAVRUL FETITEI DE 5 ANI UCISE SI VIOLATE. CRIMINALIST: SUSPECTUL AR PUTEA FI MINOR! (EXCLUSIV/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Jaf uriaş la Şomcuta Mare. 118.250 de euro şi 124.300 de lei furaţi dintr-o gospodărie (actualizare)

Redactie

1 mesaj

Peter Károly august 27, 2023 at 8:10 pm

Frumos scris. Felicitări V.D.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.