BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Un BMW a retezat un stâlp din beton la Dragomirești. Accidente și la Cavnic, Tăuții de Sus dar și la Moisei

Astăzi dimineață pe drumul județean 188 în centrul orașului Dragomirești s-a produs un accident de circulație. Din primele informații reiese faptul că șoferul unui autoturism BMW înmatriculat în Italia nu ar fi adaptat viteza, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp din beton.

În urma impactului violent stâlpul a fost pur și simplu retezat. Imediat furnizarea energiei electrice în zonă a fost oprită. La fața locului au intervenit pompierii militari din Bogdan Vodă dar și echipajele SMURD. Șoferul a fost preluat de medici.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs accidentului.

Un alt accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Moisei, în zona unei benzinării. Un șofer a intenționat să intre în stația de carburanți, dar nu a acordat prioritate unui alt autovehicul. Impactul nu a mai putut fi evitat. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Tot astăzi, dar pe drumul județean 184 s-a produs un alt accident rutier pe raza orașuluI Cavnic. Și aici polițiștii au intervenit urgent, mai ales că DJ184 era folosit ca rută alternativă pentru că DN18 a fost închis în pasul Gutâi.

Un alt accident s-a produs pe DN18 la ieșirea din Tăuții de Sus spre Baia Sprie. Un autoturism Porsche Cayenne a fost făcut praf în urma accidentului. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Traficul rutier a fost dirijat de polițiști alternativ, pe un sens.

vom reveni

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Tractor și remorcă răsturnată între Rogoz și Libotin. 2 minori și doi adulți răniți

Vasile Dale

Un bărbat din Baia Mare a vrut să-și impresioneze soția de ziua ei, dar a fost întrerupt de jandarmi

Redactie

EXCLUSIV / CORONAVIRUS ÎN MARAMUREŞ: Încă două decese, 11 cazuri noi, dintre care 6 angajaţi ai Primăriei Valea Chioarului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.