BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIVITATE: O ȚARĂ COMPLET ANORMALĂ – Cum plătește cetățeanul pentru ca o polițistă cercetată penal, după ce ar fi schimbat țigările cu rumeguș, să meargă la serviciu cu mașina personală! (OPINIE)

România este o țară complet anormală! Din toate punctele de vedere. Ați putut citi aici cazul fostei șefe a postului de poliție Bârsana, Silvia Pop, pe care colegii dânsei au ”dovedit-o” că a comis fapte penale.

Domnia sa, conform procurorilor, este cercetată pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, faptă prev. şi ped. de art. 295 din Codul penal, sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri, faptă prev. şi ped. de art. 275 alin. 1 din Codul penal, contrabandă, faptă prev. şi ped. de art. 270 alin. 3 rap. la art. 274 din Legea nr. 86/2006 şi participaţie improprie la fals intelectual. Cu alte cuvinte, țigările de contrabandă confiscate după niște percheziții au ”dispărut”. Nu baxurile, ci doar țigările. Pentru că acestea au fost schimbate cu … rumeguș.

Polițista a stat în arest preventiv, a fost sub control judiciar. De aproape o lună de zile s-a întors la serviciu. E drept, nu s-a întors la Poliția Bârsana, ci a fost pusă la dispoziția Poliției Orașului Vișeu de Sus.

Iar acum, conform surselor noastre, ca tacâmul să fie complet: doamna polițistă primește și bani pentru deplasarea de la domiciliu la locul de muncă și retur. Bani pe care fiecare contribuabil îi plătește către statul român sub formă de taxe și impozite. Oare este normal așa ceva într-o țară ”normală de cap”?

E drept, până la o condamnare definitivă și irevocabilă nimic nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. Dar totuși, e oarecum sfidător la adresa contribuabilului cinstit ca banii lui să ajungă în buzunarul unui funcționar public, fie el și cu stat special, suspectat că ar fi comis fapte penale. Dacă faptele se vor confirma în justiție și va exista o condamnare oare banii pe care statul român (Poliția Maramureș în cazul de față) îi plătește se vor recupera? Vor mai avea aceeași valoare banii încasați acum cu cei de peste 5 ani să spunem?

Sindicaliștii din poliție oare ce spun? Vă răspundem tot noi: chiar dânșii sunt cei care s-au ”luptat” pentru ca polițiștii să primească bani de transport spre locul de muncă. Numai că printre numele polițiștilor cinstiți care beneficiază de aceste sume s-a strecut și numele domniței polițiste cercetată penal.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: O casă de pe strada Progresului a luat foc. Pompierii solicitaţi din nou la aceeaşi casă

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Poliţişti atacaţi cu pietre la Ponorâta. Maşina de poliţie distrusă cu bâtele. Intervin mascații. Suspecții au fugit în pădure ( actualizare)

Redactie

SEINI, VIȘEU, TĂUȚII MĂGHERĂUȘ: Un tânar din Vișeu de Sus și-a bătut părinții a doua zi de Crăciun

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.