BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

FOTO: Dispensarul medical din comuna Cupșen, 80% finalizat

Dispensarul medical, aflat acum în stadiul de finalizare 80%, reprezintă un pilon esențial în dezvoltarea comunității noastre din Cupșeni. Cu funcționalitatea sa aproape de finalizare, acesta promite să ofere îngrijiri medicale vitale și accesibile pentru toți locuitorii. Cabinetul medical va servi drept centru de diagnostic precoce, tratament și prevenire a bolilor, contribuind la sănătatea generală a comunității.

Prin disponibilitatea serviciilor medicale în apropiere, timpul de răspuns în caz de urgențe va scădea semnificativ, salvând vieți. De asemenea, acesta va aduce specialiști în diverse domenii medicale, oferind consultații și tratamente personalizate. Dispensarul va promova educația medicală și conștientizarea asupra sănătății, sprijinind comunitatea în luarea deciziilor informate pentru un stil de viață sănătos.

”Un cabinet medical bine echipat poate avea un impact pozitiv asupra economiei locale, atrăgând investiții și locuitori noi. În ansamblu, acest dispensar nu doar că îmbunătățește calitatea vieții locuitorilor, dar consolidează și coeziunea comunitară prin grijă și sprijin reciproc în materie de sănătate.” transmite Lucia Chermezan, primarul comunei Cupșeni.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – ACUZE GRAVE: Cumnatul lui Zetea de la Agenția pentru Protecția Mediului a blocat proiectul de Centură Metropolitană a municipiului Baia Mare. Reacția președintelui PSD Maramureș (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: INCREDIBIL – Polițistul de la ”2 și-un sfert” amendat de 40 de ori pana acum de Poliția Locală. L-a amendat și rutiera

Vasile Dale

DE RASUL CURCILOR LA POIENI: AU INCATUSAT NISTE SUSPECTI DAR AU PIERDUT CHEILE. CATUSE TAIATE CU SECUREA (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.