Important

Jandarmii din Maramureș donează sânge pentru victimele tragediei de la Crevedia

Jandarmii maramureșeni sunt prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare pentru a fi alături de victimele tragediei de la Crevedia. Mai mulți colegi jandarmi au răspuns prezent acestei cauze, manifestându-și empatia față de persoanele rănite și donând sânge. Atâta ieri, cât și astăzi, dar și pe parcursul zilelor următoare, jandarmii participă la misiunea de donare pentru a oferi o șansă la viață celor aflați în suferință şi ne îndeamnă și pe noi să urmăm exemplul lor și să ne alăturăm acestei cauze.

În urma unei explozii produse la o stație GPL din localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, mai multe persoane au fost grav rănite și au nevoie de sânge. Două treimi dintre aceștia sunt salvatori aparținând Ministerului Afacerilor Interne: pompieri, jandarmi, polițiști.

Toți cei care doresc să facă acest gest umanitar, sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare începând cu ora 7:30.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Au început concursurile serviciilor voluntare pentru situații de urgenţă. Echipa SVSU Poienile de Sub Munte, câştigă prima etapă

Redactie

Misiunile jandarmilor maramureșeni în acest sfârșit de săptămână

Redactie

BĂSEȘTI: Un şofer beat a ajuns cu mașina în şanț. El și un pasager răniți au fost transportaţi la spital

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.