BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO. Autospecială a Poliției de Frontieră Maramureș în flăcări. Agenții, spectatori! Noroc cu localnicii

O autospecială a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației a fost cuprinsă de flăcări din cauze rămase încă neclare. Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 20.00,, pe raza localității Peleș din județul Satu Mare. Localnicii spun că autospeciala nu era dotată cu un stingător, iar sătenii s-au mobilizat și au reușit să salveze mașina de la distrugere. În tot acest timp, polițiștii de frontieră păreau să aibă alte preocupări.

Martorii spun că în timp ce localnicii luptau să stingă flăcările de sub autospecială, un polițist de frontieră vorbește la telefon, iar o agentă se plimbă cu mâinile în șold pe lângă sătenii care au reușit într-un final să stingă incendiul și să salveze autospeciala de teren a Poliției de Frontieră.

”O mașină a Poliției de Frontieră s-a aprins la Peleș. Totul s-a întâmplat duminică, 27 august, în jurul orei 20,00. Nici un stingător nu au avut asupra lor. Dacă nu eram noi, localnicii, mașina ardea toată, că nu aveau ce să facă”, a spus un localnic, pentru PresaSM.

sursa: text si video: www.presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Împreună cu Dancus Ioan Doru, facem echipă pentru Baia Mare și pentru Maramureș!”

Vasile Dale

FOTO: O refugiată din Ucraina a murit în piscina interioară a hotelului unui băimărean din Tășnad (actualizare)

Vasile Dale

FOTO – Polițiștii au răspuns prezent în tabăra de vară de la GROȘI

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.