BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Accident pe DN18 în Borșa. Șoferița și un pasager răniți. Trei răniți și între Ardusat și Colțirea

Ieri, 30 august a.c., la ora 17.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe D.N. 18.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o tânără de 19 ani din oraș, aflată la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre județul Suceava, a intrat în coliziune față-spate cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani din oraș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a unui pasager de 22 de ani, ocupant pe locul din dreapta.

Tânărul de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar conducătoarea auto nu a putut fi testată, fiindu-le recoltate ambilor conducători auto probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  • D.J. 193 Ardusat – Colțirea

Ieri, 30 august a.c., polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Ardusat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 30 de ani din Oarța de Jos, aflată la volanul unui autoturism, între localitățile Ardusat și Colțirea, având direcția de deplasare înspre municipiul Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus pe același sens de mers de către o femeie de 68 de ani din Ardusat. În urma coliziunii autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu alt vehicul, condus de un bărbat de 33 de ani din județul Iași.

În urma impactului au rezultat patru victime, respectiv conducătoarea auto de 68 de ani și trei pasageri în vârstă de 7, 50 și 75 de ani din Ardusat și județul Iași.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultele fiind zero.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  • Bozânta Mică: s-a răsturnat cu tractorul de beat ce era

Ieri, 30 august a.c., Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier pe strada Melodiei din Bozânta Mică.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 51 de ani din Bozânta Mare, a condus un tractor agricol, care tracta un atelaj agricol, pe strada Melodiei, având direcția de deplasare înspre D.C. 68, s-ar fi răsturnat cu acesta în șanțul din partea stângă a direcției de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a acestuia, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

  • Baia Mare: O persoană rănite după ce doă mașini s-au ciocnit

Ieri, 30 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs la intersecția cu strada George Coșbuc.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 34 de ani din Sighetu Marmației, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția străzii bulevardul Regele Mihai I, înspre strada George Coșbuc, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 48 de ani din Baia Mare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 48 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Dosarul în care Andrei Donciu a fost trimis în judecată pentru luare de mită, trimis înapoi la Parchet. Unde lucrează acum fostul șef de la permise și înmatriculări Baia Mare, la o lună de la decizia instanței

Redactie

MARAMUREŞ: Vima Mică, localitatea fără niciun caz de infectare cu coronavirus în acest an

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un Audi A6 a ars ca o torță în zona Poieni din Copalnic

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.