BREAKING NEWSEveniment

Femeie acroșată de autobuz la Șomcuta Mare. Tânăr din Sighet beat și fără permis la volan

Ieri, 31 august a.c., la ora 13.45, polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un accident rutier, produs pe strada Mireșului din oraș, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, o femeie de 46 de ani, aflată în calitate de pieton, a fost surprinsă și accidentată de un autobuz, condus de un bărbat de 53 de ani. După producerea impactului, victima ar fi părăsit locul producerii faptei, dar conducătorul auto a sesizat polițiștii despre eveniment. Femeia s-a deplasat ulterior la Spitalul din Baia Mare pentru investigații medicale.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, se efectuează cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

A condus fără permis și sub influența alcoolului

Azi-noapte, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, în șanțul din partea dreaptă a drumului național 18, la ieșirea din localitatea Vadu Izei.

Lângă autoturism a fost identificat un tânăr de 19 ani, care ar fi condus autoturismul, din direcția municipiului Sighetu Marmației, înspre Baia Mare.

Testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii at stabilit faptul că, tânărul nu deține permis de conducere.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE ÎN JUDEŢ: Un bărbat s-a răsturnat pe plafon la Dămăcuşeni, un altul s-a accidentat după ce a căzut un utilaj agricol peste el

Redactie

CUM SA AI LOC DE PARCARE GRATIS? VEZI LA CE GESTURI RECURGE O BAIMAREANCA PENTRU A-I TINE LOCUL DE PARCARE OCUPAT SOTULUI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

O PERSOANĂ RĂNITĂ: Băimărean implicat într-un carambol la intrare în Gherla

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.