BREAKING NEWSEveniment

Jandarmeria Maramureș a sărbătorit 130 de ani de la înființarea Jandarmeriei Rurale (foto)

Peste 100 de copii și tineri au participat astăzi la activitățile organizate de Jandarmeria Maramureș la Muzeul Satului din Baia Mare cu ocazia Zilei Jandarmeriei Rurale. Am ales să le dedicăm lor această zi istorică pentru a le aduce în suflet un strop din bucuria și mândria de a se simți pentru câteva clipe jandarmi dar și de a trăi o experiență diferită.

Fascinați de tehnica și materialele echipei de intervenție ale Jandarmeriei, impresionați de echipamentele și relatările jandarmilor montani, dar mai ales de posibilitatea de a le încerca, amuzați de senzațiile provocate de ochelarii distorsionați ai colegilor de la Centrul Antidrog și cuprinși de evocările polițiștilor aflați la eveniment, copiii și tinerii au petrecut momente frumoase alături de noi de care își vor aminti cu drag.

Iar surpriza dulce din partea jandarmilor- gogoșile, înghețata și limonada, au constituit ingredientele perfecte pentru o zi minunată. Nici desenele animate proiectate în pridvorul căsuței de lemn nu au fost neglijate de copiii. Ca o punte peste timp, motivați de inocența și animați de optimismul emanat de acești copii, jandarmii  au transferat în activitățile desfășurate, emoția și priceperea specifice, livrându-și astfel zestrea profesională către viitor.

Ne-am bucurat și noi când la finalul activității toți copiii ne-au promis solemn că atunci când vor  fi mari, vor deveni jandarmi. Îi așteptăm cu drag în rândurile noastre.

La mulți ani Jandarmeriei Rurale!

Sublocotenent, Gherasim Ioana-Anca

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: DUPĂ BLOCURILE GRI, REALITATEA ESTE DURĂ – Baia Mare, orașul îngropat în gunoaie și sufocat de câinii maidanezi

Redactie

FOTO EXCLUSIV: Impact violent pe DN1C la Șomcuta Mare. Două victime (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: INCIDENT ȘOCANT – Unui băimărean i-a explodat telefonul Samsung Galaxy în timp ce se juca pe el

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.