BREAKING NEWSNationalRecomandateTara Lapusului

Maramureșeanca din Coroieni, ”Pupila blondă a lui Boc”, a fost ejectată ”la cerere” din funcția de ministru secretar de stat în Ministerul de Interne

Destructurarea ”Grupului Bode” continua cu ”ejectarea” Gabrielei Ștefania Ferencz.  Prin pupila sa, Boc avea un control aproape total asupra MAI, pe care-l poate fructifica în eventualitatea unei candidaturi prezidențiale.      

Destructurarea ”Grupului Bode” continua cu ”ejectarea” Gabrielei Ștefania Ferencz.  Prin pupila sa, Boc avea un control aproape total asupra MAI, pe care-l poate fructifica în eventualitatea unei candidaturi prezidențiale.  

Cariera a Ștefaniei Ferencz a început în anul 2001, când, ieșită de pe băncile facultății, aceasta a fost consilier la cabinetul de deputat al lui Emil Boc.

Tânăra originară din Coroieni, județul Maramureș, a ajuns să fie director al cabinetului lui Boc și coordonator al activității de consiliere al grupului parlamentar PD. Când Emil Boc a ajuns pentru prima dată primar al Clujului, Ștefania Gabriella Ferencz lucrat în cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Când Boc a fost premier al României, Ferencz a fost adusă director de Cabinet al Prim-Ministrului.

După ce Emil Boc a revenit în fotoliul de primar al Clujului, și Gabriella Ferencz s-a întors în Primărie, ocupând, în perioada 2014-2019, postul de director general al Direcției de Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte.

În 2019, Ferencz a ajuns secretar general la Ministerul Transporturilor, funcție la care a renunțat pentru a trece la Ministerul de Interne.

N.r. O așteptîm cu drag la Cluj-Napoca, în echipa lui Boc, tot mai firavă și expusă tirurilor nemiloase ale presei !

Sursa: VoceaClujului.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Urmărit în trafic peste 20 de km, bătut dar și cu mașina distrusă. Poveste halucinantă pe relația Crăciunești – Sîrbi – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FOTO: Impact între două autoturisme în Baia Mare, o persoană încarcerată (actualizare)

Redactie

VIDEO: Inundații în Țara Oașului. Trei oameni au fost salvați de pompieri după ce au rămas cu mașina în mijlocul apelor revărsate. Cod portocaliu pe Someș în Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.