BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PRINS: Ciucur din Coltău a fosta arestat preventiv după ce a dat patru spargeri folosind diferite metode de operare

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși au probat activitatea infracțională a unui tânăr în vârstă de 20 de ani din Coltău privind săvârșirea a patru fapte de furt calificat sesizate de persoanele vătămate în 31 iulie a.c. și în cursul lunii august.

Tânărul ar fi acționat cu precădere pe timpul nopții, în locuințe și anexe ale acestora situate în localitatea Coltău, folosind diferite metode de operare. Acesta a sustras bunuri, cauzând un prejudiciu de 5.100 de lei, fiind recuperat parțial.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș iar astăzi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ce spune instanța

CIUCUR LIVIU CRISTIInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare în dosar nr. 2865/P/2023 din 01.09.2023 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 01.09.2023 până în 30.09.2023 inclusiv, a inculpatului ::: cercetat pentru săvârşirea infrac?iunilor de: – furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 alin. (1) – art. 229 alin. (1) lit. b) și d) ?i alin. (2) lit. b) din Codul Penal, – furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 alin. (1) – art. 229 alin. (1) lit. b) din Codul Penal, – furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 alin. (1) – art. 229 alin. (1) lit. b) și d) și alin. (2) lit. b) din Codul Penal, – furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 alin. (1) – art. 229 alin. (l) lit. b și d) din Codul Penal, – furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 alin. (1) – art. 229 alin. (l) lit. b și d) și alin. 2 lit. b) din Codul Penal, – furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 alin. (1) – art. 229 alin. (l) lit. b ?i d) și alin. 2 lit. b) din Codul Penal toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura controlului judiciar sau cea a arestului la domiciliu.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare faţă de inculpat şi de la comunicare cu reprezentanta Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 01.09.2023.

Te-ar putea interesa si

Autorul accidentului mortal din Târgu Lăpuș rămâne în arest preventiv. Șoferul fugise de la fața locului, fiind identificat după 9 ore

Vasile Dale

Reacţia Episcopiei Maramureşului după ce stareţul mănăstirii Petrova a fost acuzat de agresiune sexuală: ”Femeia e instabilă emoţional”

Vasile Dale

PMP: “Partidul Comasat Român ne îngrădeşte drepturile electorale! PMP solicită modificarea Ordonanţei privind comasarea alegerilor pentru că este discriminatorie şi abuzivă”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.