BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricTara Chioarului

ACCIDENTE: S-a răsturnat cu căruța cu fân într-o intersecție din Bogdan Vodă. A căzut cu iubita de pe motocicletă în pasul Mesteacăn

O femeie a căzut de pe căruța plină cu fân

Ieri, 02 septembrie a.c., Secția 2 Bogdan Vodă a fost sesizată prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în comuna Bogdan Vodă.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 62 de ani din Bogdan Vodă, aflat la volanul unui tractor agricol, care tracta o căruță cu fân, în care se afla, o femeie de 61 de ani din comună, la un moment dat, la intersecția cu D.J. 186, încărcătura de fân a căzut de pe căruță, femeia suferind leziuni.

La fața locului a fost prezent un echipaj SMURD, care a transportat victima la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

  • Accident în pasul Mesteacăn pe DN1C

Azi-noapte, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe Dealul Mesteacăn.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 36 de ani din Tăuții Măgherăuș, aflat la volanul unui motociclu, condus dinspre Dej, înspre Baia Mare, ar fi derapat și căzut de pe motociclu, împreună cu pasagerul din spate, o femeie de 33 de ani din Tăuții Măgherăuș. Victima de 33 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tânăr rănit după ce s-a izbit de o mașină care circula în fața sa în Buzești

Ieri, 2 septembrie a.c., polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe D.J. 108A.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 19 ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre localitatea Ardusat, înspre Buzești, a intrat în coliziune față spate cu un alt autoturism, care era condus de un bărbat de 74 de ani din Baia  Mare.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 19 ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Primarul din Baia Sprie și trei angajați ai Primăriei, urmăriți penal de DNA. Procurorii au stabilit un prejudiciu de 812.328,50 lei

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Bărbatul care ar fi ucis un sătmărean cu TIR-ul în Iojib, prins în Austria!

Redactie

ACTUALIZARE: Bilanțul național urcă la 146 de decese ale unor persoane infectate cu coronavirus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.