BREAKING NEWSImportant

FOTO – Acțiune informativ-preventivă desfășurată în gara CFR Baia Mare

Vineri, 1 septembrie, polițiștii Biroului Județean de Transporturi Maramureș, împreună cu polițiști ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri și a faptelor antisociale în gara CFR, precum și în trenurile care circulau.

Polițiștii au oferit informații menite să conștientizeze tinerii cu privire la pericolele la care se expun, precum și consecințele negative ale consumului de droguri și substanțe psihoactive asupra sănătății acestora. De asemenea, polițiștii au transmis cetățenilor informații cu privire la prevederile legislative în materia traficului și consumului de droguri.

Doritorii au avut ocazia de a experimenta aceste stări cu ajutorul ochelarilor speciali care simulează efectele induse de consumul de alcool și droguri.

Te-ar putea interesa si

FOC ÎN MIEZ DE NOAPTE / ACTUALIZARE: O vilă a luat foc pe strada Griviței din Baia Mare. Incendiul a fost stins după circa cinci ore (foto/video)

Vasile Dale

ACCIDENT – Impact violent între un BMW și un Audi în zona Dealului DURA din Baia Mare (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – Mămică inconștientă! Și-a pus bebelușul de 9 luni la volanul bolidul pe drumurile publice. Poliția a sesizat Protecția Copilului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.