BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

Un bărbat din Sighetu Marmației a fost reţinut şi arestat preventiv pentru tâlhărie

Un tânăr de 26 de ani din Sighetu Marmaţiei a fost reţinut şi arestat preventiv pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 27 august a.c., poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin plângere de către un tânăr în vârstă de 23 de ani din municipiu, despre faptul că, în timp ce se afla în faţa unui imboil, ar fi fost abordat de o persoană, care i-a cerut telefonul mobil, în vederea efectuării unei convorbiri.

Persoana vătămată a refuzat, continuându-şi deplasarea, iar bănuitul l-ar fi îmbrâncit şi smuls telefonul mobil din mână. Victima s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Urmare a probatoriului admnisitrat în cauză, tânărul de 26 de ani din Sighetu Marmaţiei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar, ulterior, Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Unirea Principatelor, celebrată la Vișeu de Sus

Redactie

MODEL DE ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ LOCALĂ. Interviu cu Marius Grad, viceprimarul orașului Vișeu de Sus

Vasile Dale

MĂSURI LUATE PRIN ORDONANȚĂ MILITARĂ: Circulaţie limitată. Nunţi, înmormântări doar cu maxim opt persoane. Grupurile sunt interzise

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.