BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

VIDEO: Accident LIVE pe DN1C la Satulung. Două mașini s-au ciocnit. A treia mașină ce era parcată a fost avariată

Un accident de circulație s-a produs astăzi după amiază pe DN1C Baia Mare – Dej, în Satulung. Șoferul unui autoturism care circula dinspre Șomcuta Mare spre Baia Mare, a semnalizat să vireze stânga pe o stradă laterală.

Doar că din spatele său un alt șofer era angajat într-o depășire neregulamentară. În zona există indicatoare cu depășirea interzisă și o trecere pentru pietoni. Marcajul rutier nu există deoarece abia s-a turnat un strat proaspăt de asfalt.

Impactul nu a mai putut fi evitat deoarece șoferul virase deja stânga fără să îl observe la timp. Mașina care efectua nepășirea neregulamentară a fost proiectată într-un autoturism parcat regulamentar în fața unui magazin.

Totul a fost filmat de o cameră de bord amplastă pe autoturismul care era în spatele mașinii care vira stânga. Traficul rutier a fost îngreunat. Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma accidentului. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Video: Bogdan via Tik-Tok

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Polițiștii din Leordina în acțiune – Două autovehicule ale aceleiași firme depistate în trafic transportând lemn fără acte

Vasile Dale

CORONAVIRUS: Maramureşul înregistrează un nou deces cauzat de Covid-19. Numărul morţilor ajunge la 13

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: La Borşa a fost inaugurată prima pârtie olimpică din România

Redactie

3 mesaje

mo septembrie 3, 2023 at 11:15 pm

am jipan ma doare-n … n-a intrat speciala pentru depasirea asta, mai baga o fisa…

Raspunde
Ostaș septembrie 11, 2023 at 1:18 pm

PCR = pile cunoștințe și relații! Dacă au băgat la culpă comună, cel care a virat stânga nu s-a asigurat, iar celălalt a depășit în zona de acțiune a individului Depășirea interzisă!

Raspunde
Ostaș septembrie 11, 2023 at 1:19 pm

Autocorecția lui pește prăjit!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.