BREAKING NEWSImportantRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Noapte de noapte, băimărenii sunt înecați intenționat cu fum de la cauciucurile aprinse în zona Pirită și Craica. Autoritățile statului dorm

Cititorii site-ului www.vasiledale.ro ne-au transmis imagini video înregistrate azinoapte în două zone ale municipiului Baia Mare: Pirită și Craica. Acolo zeci de cauciucuri sunt incendiate inteționat noapte de noapte pentru ca sârmele din acestea să fie scoase și duse la fier vechi.

O activitate total interzisă din cauza poluării masive cu fum gros și înecăcios. De altfel, băimărenii au sesizat autoritățile statului (poliția locală, poliția națională, garda de mediu). Nicio măsură luată până în acest moment.

”Am sunat la Poliția Locală Baia Mare pentru a veni aici și a-i opri pe acești inconștienți care poluează masiv orașul. Toată zona este inundată de fum asta înecăcios. Un echipaj a venit dar nu știu ce măsuri au luat pentru că focul a ars în continuare” ne-a transmis un cititor care a reclamat incendieri intenționate în zona Pirită.

”La ora 1.30 m-am trezit din cauza mirosului insuportabil de fum cauzat de cauciucurile arse pe Craica. Am sunt la Poliție dar mi-au spus să vin la ei și să depun sesizare scrisă. Este inacceptabil” spune un alt băimărean.

Suntem tare curioși să vedem ce instituții au atribuții să intervină și să dispună măsuri pentru ca astfel de incendieri intenționate să nu mai aibă loc.

Te-ar putea interesa si

CAMPANIE: Poliţiştii au răspuns elevilor Colegiului Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare la întrebările legate de consumul de droguri

Vasile Dale

Două femei din Ocna Șugatag și Borșa au fost bătute de soți în prima zi a anului 2023. Un tânăr din Băița a încălcat ordinul de restricție emis de judecători

Vasile Dale

DISPOZIŢIE privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.