BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO CITITORI: Un câine ținut legat la colțul blocului a rupt lanțul și a atacat o femeie. Mâna băimărencei dar și un alt câine au fost sfâșiate – actualizare

Un caz șocant s-a petrecut ieri seară pe strada Victor Babeș din Baia Mare. Un câine dar și mâna unei femei au fost sfâșiate de un alt câine care era ținut legat la colțul unui bloc și care a rupt lanțul. Poliția a intervenit însă astăzi câinele este legat exact în același.

”Pe strada Victor Babeș nr. 62C se află un câine legat de vreo 6-8 luni. Este vorba despre un câine agresiv care a rupt lanțul de cel puțin 4 ori. Data trecută mi-a mușcat câine. Nu a făcut sesizare la poliție. Proprietarul ne-a spus că o să aibă grijă de el. Este ținut într-un colț de bloc.

Ieri însă a rupt din nou lanțul și mi-a sfâșiat câinele. Am poze. După care a sărit la mama mea. 3-4 minute a tras de mâna mamei până când a fost salvată de către vecini. A fost chemată și poliția. Nu este prima dată când polițiștii sunt sesizați de vecini cu alte incidente în care câinele respectiv a fost implicat. Mama mea este la spital, a fost operată astăzi dimineață! Câinele, culmea, se află în același loc!!! Poliția nu face nimic.

Astăzi am sunat la poliție și mi-au spus că ei au făcut ce trebuia. Vecinii și noi suntem revoltați. Nu se poate să rămână acolo. Este un pericol câinele respectiv” ne-a transmis cititorul nostru.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 03 septembrie, la ora 20.27, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că o femeie a fost mușcată de un câine pe strada Victor Babeș din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta, care a relatat faptul că victima a fost transportată la spital de către un vecin.

Polițiștii au identificat victima la Spitalul Județean Baia Mare, ca fiind o femeie de 57 de ani din Baia Mare, care prezenta leziuni la membrele superioare.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau de deținătorul temporar al acestuia asupra unei persoane.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE / ACTUALIZARE: Un copil este căutat cu barca în Someş, la Satu Mare. Trupul copilului a fost găsit cu sprijinul scafandrilor bihoreni (VIDEO)

Vasile Dale

RUŞINOS: INSPECTORATUL ŞCOLAR MARAMUREŞ NU ARE AVIZ DSP (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE – FOTO/VIDEO EXCLUSIV: A distrus cu Mercedes-ul totul în cale. Două persoane încarcerate lângă cimitir, în Vișeul de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.