Sport

INSPIRE by Fabrica de Campioni, eveniment ce va avea loc la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare

INSPIRE by Fabrica de Campioni este o conferință sportivă dedicată tuturor segmentelor de vârstă. Scopul ei este să inspire oamenii prin poveștile și reușitele marilor campioni români. Totodată, își propune să atragă cât mai mulți copii către sport. Să îi inspire în alegerea și construirea unei cariere sportive, în viață, și, cel mai important, să își formeze caracterul de campion. Un alt scop este să atragă cât mai mulți susținători și contribuitori la bursele Fabricii de Campioni.

Pe 7 octombrie, ora 15:00, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, vor veni Ana Maria Popescu (Brânză), Ionuț Rada, Cristian Gheorghe și alte personalități din lumea sportului, care vor fi anunţațe în curând. Corina Caragea este moderatorul evenimentului.

Vor fi prezenti copii din cele 6 ramuri sportive ale Fabricii de Campioni, actuali și foști sportivi. Vom avea surprize din partea sponsorilor FDC și snack break.

Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro, la preț redus:

-early booking entry ticket – 150 lei

-children entry ticket – vârsta maximă pentru cumpărarea biletelor este de 14 ani. Se va prezenta un document justificativ la intrarea la eveniment – 75 lei

-VIP ticket – locuri centrale, cadou surpriză din partea organizatorilor, Acces VIP – 300 lei

  • early family ticket – 2 adulți + 1 copil – 300 lei
    Acest eveniment va fi și startul unei campanii de conștientizare a necesității implicării în zona rurală și a unei campanii de strângere de fonduri pentru viitoarea Baza Sportiva Multisport a Fabricii de Campioni.
    “INSPIRE by Fabrica de Campioni este un altfel de eveniment, este o conferință sportivă din care vom învăța cu toții și îmi doresc ca oamenii să iasă de la acest eveniment mai motivați și mai dornici de performanță, în orice sector ar activa. Faptul că reușim să aducem nume sonore ale sportului românesc în fața publicului este o onoare deosebită pentru mine. Vă așteptăm pe 7 octombrie la INSPIRE!” – Tudor Marta, fondator Fabrica de Campioni.
    De la începutul proiectului Fabrica de Campioni am organizat deja 27 acțiuni de scouting, am văzut 1230 de copii și avem în program peste 230 de copii care se antrenează periodic. Am semnat un parteneriat cu Printmasters și am obținut primele 3 burse sportive, burse care implică cazare, masă, educație și antrenament pentru primii 3 copii din mediul rural. Pentru acești copii sportul este o șansă importantă de realizare în viață.
    Descoperă campionul din tine!

Te-ar putea interesa si

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare – Viitorul Gârdani 4-0 (3-0)

Vasile Dale

GEST UMANITAR: Luptătorul de K1, Marius Munteanu, își scoate la licitație mănuşile pentru a o ajuta pe Mădălina Breban, o tânără din Baia Sprie bolnavă

Redactie

VICTORIE ÎN ULTIMA SECUNDĂ – HCM Baia Mare câștigă în deplasarea de la Fleury

Vasile Dale

1 mesaj

Chuck septembrie 11, 2023 at 2:42 pm

Pe bune Early Family ticket (2 adulti+1copil) 300 RON ???
La ce se doreste aspiratie, la cum sa faci bani din nimic, asa ceva trebuie sa fie Gratis mai ales aca aveti sponsori, u ajuns deja taxele pentru oice competie sa fie aberante, se fac maratoane si zeci de competitii de 6 km la 150 de ron, serios ???? si ajung pana la 1000 de ron, pentru cine mai e sportul atunci ???
Cu 300 ron poti lua o pereche decenta de papuci de alergare pentru un copil iar la adulti sare de 600 dar in fine.
Asa nu o sa atrageti pe absolut nimeni si o a stati cu sala goala mai mult ca sigur,..fac sport de peste 12 ani chiar competitiv as zice si eu si copii mei incep usor sa faca sport de placere deocamdata dar nu cred ca o conferinta o sa inspire un copil de 6, 10 sau 15 ani sa aleaga calea asta !!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.