BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent în Tg Lăpuș. O anexă a luat foc și a ars ca o torță

ncendiu violent în această seară la Târgu Lăpuș. Alarma a fost dată la 112 în jurul orei 18.30 când o anexă gospodărească ce era folosită și ca garaj a luat foc. La sosirea pompierilor la fața locului acoperișul din lemn ardea generalizat. 

Trei echipaje ale pompierilor militari, echipajul pompierilor civili dar și un echipaj SMURD a intervenit. Flăcările au fost rapid localizate de forțele de intervenție astfel că s-a evita extinderea focului în zona altor garaje situate în imediata apropiere. 

Focul a mistuit întreaga construcție în suprafață de 70 mp, dar și mai multe unelte electrice ce erau depozitate în interior. Deocamdată cauza izbucirii focului nu a fost stabilită. 

Unii localnici însă susțin că în interior ar funcționa ilegal o horincie și că ar fi fost conectată ilegal la curent. ”Bine că nu a sărit în aer horinca și cazanul” este mesajul primit de la un cititor. Cert este însă faptul că apelul la 112 a sesizat izbucnirea unui incendiu la o anexă/garaj.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Carantină, zone roșii, restricții, amenzi… dar cine LE RESPECTĂ? Absolut nimeni. Petreceri, îmbulzeli, fără mască

Redactie

A FOST ARESTAT PREVENTIV: Un şofer din Valea Chioarului beat criţă, implicat într-un accident pe DN 1C. Accident și în Baia Mare (foto)

Redactie

Anul școlar – încă o problemă nerezolvată!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.