BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO, VIDEO: Grav accident la Hideaga. Mașina unei șoferițe din Satulung a fost lovită de un tir și aruncată în alte două mașini. 4 victime, inclusiv fiul acesteia în vârstă de 5 ani (actualizare)

Un grav accident rutier s-a produs în această seară pe DN 1C, la intersecţia de la Hideaga, lângă Lukoil. Un TIR a intrat în coliziune, rezultând 3 victime, dintre care una încarcerată, printre care şi copii. La faţa locului intervine Detasamentul Baia Mare cu echipajul de descarcerare, 2 echipaje SMURD si Punctul de Lucru Somcuta. A fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 1C între localitățile Lăpușel și Satulung, județul Maramureș, după ce un autoturism și un autocamion au fost implicate într-un accident soldat cu patru persoane rănite. Se estimează reluarea circulației după ora 19.00.

ACTUALIZARE

Accident teribil pe DN1C Baia Mare – Dej. O șoferița în vârstă de 36 ani din satul Fersig, comuna Satulung, se deplasa cu autoturismul pe DN1C împreună cu mama ei, o femeie în vârstă de 68 ani, și fiul în vârstă de 5 ani. Cei doi erau pe bancheta din spate și deși avea scaun special pentru copii, minorul nu se afla în acesta ci stătea lângă bunica lui.

Ajunsă la o intersecție, a virat stânga pe drumul județean spre Zalău, dar nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate de trecere unui autotren înmatriculat în Polonia condus de un bărbat în vârstă de 43 ani din aceeași țară. Impactul violent nu a mai putut fi evita, mașina femeii fiind proiectată în alte două autoturisme care așteptau în intersecție pentru a ieși în drumul principal.

Femeia a fost grav rănită, la fel și fiul acesteia în vârstă de 5 ani care a fost aruncat din autoturism. Totodată, mama șoferiței a suferit leziuni grave, fiind în stare critică. Un alt tânăr dintr-o mașină care vroia să ajungă pe drumul național în vârstă de 21 ani a fost rănit. Un elicopter SMURD de la Jibou a fost chemat la locul accidentului pentru a preluat băiatul rănit.

Celelalate trei victime au fost transportate de echipajele SMURD si ale Ambulanței la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Trei din cei 4 șoferi au fost testați de polițiști rezultatele fiind negative.

Șoferița care nu a acordat prioritate nu a putut fi testată din cauza leziunilor suferite. I s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier pe DN1C a fost blocat total aproximativ 50 de minute, iar pentru 2 ore s-a circulat alternativ pe un singur sens dirijat de echipajele poliției rutiere.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 06 septembrie, la ora 17.55, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că pe D.N. 1C, la intersecția cu D.J. 193 Hideaga, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus de o femeie de 36 de ani din Satulung, a intrat cu în coliziune cu un tir, care era condus de un cetățean polonez de 43 de ani.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, iar acesta a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 56 de ani.

În urma accidentului rutier, conducătoarea auto, doi pasageri din același autoturism de 5 respectiv 68 de ani și un pasager de 21 de ani, aflat în autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani, au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Trei dintre victime au rămas internate.

Conducătorii auto a trei autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero, iar în cazul conducatoarei auto au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa video: JurnalMM.ro

Te-ar putea interesa si

WEEKEND CU DOSARE PENALE: S-a răsturnat cu maşina pe câmp băut la volan. Minor rănit după ce a sărit dintr-un ATV într-un pârâu

Vasile Dale

EXCLUSIV: DUPĂ MOISEI, o altă familie FERNEZIU (BAIA MARE) și-a înmormântat mama cu alai sub ochii polițiștilor (galerie foto)

Vasile Dale

„A fost trântit la pământ și ulterior cusut la spital” | Fugarul Cătălin Cherecheș a fost filmat în Ungaria (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Stirile Zilei septembrie 6, 2023 at 8:30 pm

Doamne fereste

Raspunde
lex septembrie 7, 2023 at 8:26 am

Deci intersectia aia e teroare….ar fi mai bun un sens giratoriu ca mereu am palpitatii cand trec pe acolo…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.