BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

(EXCLUSIV): CONSUMUL DE DROGURI UCIDE – Un tânăr din Borșa s-ar fi aruncat de la etajul 2 al unui bloc. Ar fi avut halucinații văzând persoane inexistente la ușa apartamentului

Caz cutremurător la Borșa, Maramureș, Un tânăr în vârstă de numai 23 de ani a murit în condiții suspecte după ce ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc din oraș. După impactul cu solul a ajuns la spitalul din Borșa. A fost transferat cu elicopterul SMURD la Cluj Napoca, unde a fost operat. La câteva zile după operație, tânărul a fost transferat la spitalul din Baia Mare. Aici, la 8 zile după producerea incidentului, a decedat.

Conform surselor noastre tânărul a fi fost cât de cât lucid câteva zile și ar fi povestit anchetatorilor că fiind singur în apartament ar fi auzit soneria de la ușă. S-ar fi uitat pe vizor și ar fi văzut două persoane necunoscute. Atunci s-ar fi speriat, ar fi ieșit pe balcon de unde ar fi sărit. Se pare că în sângele tânărului analizele ar fi scos la iveală faptul că ar fi consumat substanțe halucinogene interzise.

Tatăl tânărului susține altceva

”Vă scriu în legătură cu un caz din Borșa, Maramureș. Este vorba despre fiul meu în vârstă de 23 de ani, care a căzut de la etajul 2 al unui bloc. Aș vrea mai multe informații deoarece poliția nu vrea să îmi spună mai nimic. Eu sunt in Italia și nu știu exact ce s-a întâmplat. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 17 august. În seara precedentă s-a întâlnit cu niște prieteni acasă la unul dintre aceștia. Au băut și s-au distrat. Iar spre dimineață s-a produs tragedia. Băiatul meu a vrut să coboare de la balcon, probabil prietenii lui l-au amenințat cu bătaia. Nu știm 100% sigur, doar din auzite. Poliția nu ne dă nicio informație despre ce a făcut băiatul acolo și care sunt presupușii prieteni. Apoi, băiatul a căzut de la balconul etajului 2, și-a fracturat coloana cervicală și medicii au spus că e posibil să rămână paralizat. L-au transportat de la Spitalul din Borșa, la Spitalul din Cluj. Acolo i-au făcut mai multe operații, iar după cîteva zile l-au mutat în Baia Mare. În 25 august a decedat. Am discutat și cu fosta soție care este în țară și mi-a spus că ea nu a fost la poliție la declarații. Ei i-a spus băiatul că el a vrut să coboare de la balcon, și-a făcut elen și a căzut. Nu înțeleg de ce poliția nu vrea să îmi dea detalii dacă eu nu sunt în țară” ne-a scris tatăl băiatului decedat.

Ce spune IPJ Maramureș

”La data de 18 august 2023, la ora 06.29, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe strada Ștrandului din oraș, o persoană a căzut de la înălțime.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Borșa, s-ar fi aruncat de la balconul unui apartament situat la etajul 2.

În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la Spitalul de Recuperare Borșa, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior, victima a fost transferată la Spitalul Județean Baia Mare, unde, la data de 25 august 2023 a decedat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

foto principal arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

CĂUTĂRILE CONTINUĂ: Fetiţa de 6 ani dispărută ieri din Repedea este căutată de sute de persoane (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

INCENDIU ÎN LĂPUŞEL / ACTUALIZARE: Trei anexe de la două gospodării au fost cuprinse de flăcări. Incendiul a pornit din cauza jarului căzut de la o afumătoare (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

SCUZE DE COPIL DE GRĂDINIȚĂ: Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș – ”Mi-am dat masca de protecție doar pentru a mă putea auzi”

Redactie

2 mesaje

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.