BREAKING NEWSEvenimentNational

TRAGEDIE: Un tânăr din Ardud a murit într-un accident în Bali, Indonezia (foto)

Apel pentru ajutorarea familiei lui Adrian, tânărul în vârstă de 19 ani din orașul Ardud, județul Satu Mare, decedat într-un tragic accident de motocicletă în Indonezia. Concret, din cauza costurilor foarte mari pentru repatrierea corpului neînsuflețit, apropiații familiei ne cer ajutorul financiar, să contribuim după posibilitățile noastre. Astfel, a fost deschis un cont în lei pentru sprijinirea familiei lui Adrian.

”Deși a murit făcând ceea ce iubea, Adrian Bartos are nevoie de bani pentru a putea fi repatriat, alături de familia și prietenii lui. Hai să ne adunăm în număr cât mai mare pentru a face un bine familiei. Datele de contact pentru cei ce doresc să doneze se află mai jos”, este mesajul apropiaților.

CONT LEI: R086 BRDE 310S V134 1887 3100 / BENEFICIAR: SOIMOSAN CALIN MONEDA

Din păcate, tânărul de 19 ani, Adrian și-a pierdut viața la peste 10.000 de km de casă, într-un accident cumplit de circulație. Acesta a ajuns în Indonezia în vacanță, alături de mai mulți apropiați și a decis să facă o ieșire cu motoscuterul pe străzile din Lombok, un sat din Indonezia. Doar că acest lucru avea sa-i fie fatal, fiind acroșat de către un camion, iar în cădere s-a lovit la cap. Din păcate, tânărul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască, iar acum familia și prietenii sunt în stare de șoc, pregătindu-se de înmormântare.

Odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / SPECTACULOS: Umbră ciudată pe cerul Maramureșului! Fenomen extrem de rar în lume, surprins dintr-un elicopter SMURD (FOTO)

Vasile Dale

BEAT ÎN DRUM SPRE SERVICIU – Mamă și fiică accidentate într-un accident produs pe DN1C de un jandarm beat

Vasile Dale

NOI CU DRAG MUNCIM, PARDON SOCIALIZĂM: Așa se face curățenia de primăvară în Baia Mare în plină pandemie de COVID-19 (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.