BREAKING NEWSImportantRecomandate

FOTO CITITORI – Harababura la anveloparea unui bloc din zona Gării. Poliția Locală oare nu vede nimic?

Cititorii noștri ne-au transmis fotografii realizate în mai multe zile în zona unui market din cartierul Gării din Baia Mare. Acolo se anvelopează un bloc numai că nu există niciun afiș, niciun panou care să avertizeze sau să informeze pietonii care trec prin zonă.

”Fotografiile sunt făcute în decursul câtorva zile. A fost vânt puternic în Baia Mare și bucăți de polistieren au fost luate de vânt și aruncate care-ncotro. Una chiar a căzut lângă o mașină parcată în zonă. Nu există nicio plasă de protecție la schela respectivă. Oricând le poate pica în cap lucrurile muncitorilor. Nu există informații sau o planșă care să precizeze cetățenilor că acolo este un șantier. Nu există semne care să avertizeze pietonii.

Alte fotografii le-am realizat după ce poliția locală a trecut pe-acolo. Au pus o bandă care împrejmuiește schela. Și atât. Chiar atât cere legea oare? Nu prea cred. Pur și simplu își bat joc de noi și ne cred proști. Șantierul ăsta este de două săptămâni deschis și de atunci este așa. Să nu vină Poliția Locală și să ne spună că ei au verificat și că totul este legal! Clar legea prevede clar cum se deschide un șantier și care sunt normale de protecție pentru muncitori, pentru pietoni etc” ne-a scris cititorul nostru.

Suntem tare curioși dacă ”Ghițucă boss-ul de la Locală” va comunica pe acest subiect. E foarte adevărat că domnia sa comunică doar cât de harnici îi sunt subordonați și doar într-o anumită parte a presei locale. Noi vom continua însă să arătăm lucrurile pe care legal ar trebui să le vadă, să le verifice și să dispună remedierea imediată a deficiențelor. Asta fac jurnaliștii!

Te-ar putea interesa si

SNOPIT ÎN BĂTAIE: Cioban din Sarasău, bătut crunt de un localnic pentru că ar fi păscut oile pe terenul lui (FOTO)

Vasile Dale

ACŢIUNE: Salvamontiştii intervin pentru salvarea unui parapantist din Luxemburg, accidentat la Izvoare

Redactie

Consiliul Județean Maramureș: Îndemn la donare de sânge

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.