Important

Poliţiştii Biroului Siguranța Școlară, în dialog cu elevii din tabăra de la Remecioara

În data de 6 septembrie, lucrătorii Biroului Siguranța Școlară au continuat activitățile preventive desfășurate pe perioada vacanței școlare. Astfel, s-au deplasat în localitatea Remecioara, la tabăra organizată de Asociaţia Tinerilor Ortodocşi ai Protopopiatului Chioar. La întâlnire au participat aproximativ de 140 de elevi. În cadrul activității, s-a pus accentul pe problematica consumului de alcool, droguri și alte substanțe interzise, elevii aflând la ce pericole își expun sănătatea, dar și cum pot răspunde în fața legii, în cazul consumului unor astfel de substanțe.

Copiii au aflat de la polițiști cât de important este să fie atenți mereu la ce se petrece în jurul lor, acasă, pe stradă, la școală și la locurile de joacă, pentru că de multe ori printr-o simplă intervenție sau observație se poate evita producerea unui eveniment negativ. Întrucât peste câteva zile se va relua școala, copiii au primit unele sfaturi și recomandări care să-i ajute pentru integrarea/reintegrarea în colectivitate.

Cu această activitate, lucrătorii Biroului Siguranța Școlară au încheiat întâlnirile cu elevii în perioada vacanței de vară, urmând a se reîntâlni cu ei odată cu reluarea noului an școlar.

În cadrul acestor activități, vor continua sesiunile informativ-preventive pentru creșterea gradului de siguranță al elevilor și cadrelor didactice în incinta și zona adiacentă a unităților de învățământ preuniversitar din județul nostru. Mult succes tuturor în noul an școlar.

Te-ar putea interesa si

Concursul: „Fii primar pentru o zi”. Să facem din Boiu Mare – o comună înfloritoare! – la final

Vasile Dale

IONEL BOGDDAN: ”Investim în sănătatea maramureșenilor”

Vasile Dale

ÎN FLAGRANT: Hoți din auto prinși de polițiștii băimăreni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.