BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

ACCIDENT ÎN SATU MARE PRODUS DE UN ŞOFER MARAMUREŞEAN: Cabluri agăţate de un buldoexcavator şi stâlp căzut peste acoperişul unei case

Accident cu pagube materiale pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 16.00, atunci când un conducător auto, aflat la volanul unei autospeciale care transporta un buldoexcavator, nu a fost atent, iar utilajul a agățat mai multe cabluri, antrenând ruperea unui număr de patru stâlpi, conform informațiilor PresaSM.

Unul dintre stâlpi a căzut peste acoperișul unei case, avariindu-l, iar un alt stâlp a căzut peste o mașină. La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, care a asigurat zona până la sosirea echipajelor operatorilor de utilități.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Ce spune Poliția, la solicitarea PresaSM: ”În cursul acestei zile, în jurul orelor 16.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare ar fi avut loc un eveniment, în urma căruia 4 stâlpi s-ar fi prăbușit pe partea carosabilă.

Ajunși la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 53 de ani, din județul Maramureș aflat la volanul unui vehicul, transporta pe un trailer un utilaj. În timp ce se deplasa, utilajul ar fi acroșat cablurile de pe stâlpii electrici, 4 dintre aceștia răsturnându-se. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Traficul nu este blocat”.

Sursa PresaSM.ro

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: Un bărbat din Poienile de Sub Munte şi-a luat viaţa prin spânzurare

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Ursul a umblat nestingherit prin curțile oamenilor din BUȘAG

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Caravana drepturilor sociale porneşte din Baia Mare. Miting în faţa Prefecturii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.