Important

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE ÎN BAIA MARE, PETROVA ŞI ROZAVLEA: Ordine de protecție provizorii emise și nerespectarea acestuia

Ieri, 10 septembrie a.c., polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de către o femeie de 39 de ani cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de soțul acesteia, un bărbat de 47 de ani.
Tot ieri, o altă sesizare prin apel 112 a fost efectuată de către o femeie de 49  de ani din Petrova, care a relatat faptul că ar fi fost lovită de concubinul acesteia. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 53 de ani din Bârsana ar fi agresat fizic femeia, după care a părăsit locul producerii evenimentului, în momentul în care victima a apelat 112.
În ambele cazuri, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele victimelor, și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
Ieri, 10 septembrie a.c., patrula din cadrul Secției 2 Bogdan Vodă a fost sesizată telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că, un bărbat de 35 de ani din Rozavlea, împotriva căruia este emis ordin de protecție, nu a respectat măsurile impuse de acesta. Totodată, acesta ar fi amenințat persoana vătămată, respectiv o femeie de 44 de ani din Rozavlea.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecţie și amenințare.

Te-ar putea interesa si

COMUNICAT DE PRESĂ: 19,8 milioane de lei pentru proiectul de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a cabinetelor din ambulatoriile Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

BILANŢ: 11,4 milioane lei pagube produse de inundații în Vișeu de Sus

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Am semnat astăzi 6 contracte de finanțare prin PNRR

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.