BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între un ATV și un autoturism la Văleni (Călinești). O persoană grav rănită (actualizare)

Traficul este blocat în aceste momente pe DJ184 Călinești – Bârsana, pe raza localității Văleni. Acolo s-a produs un grav accident de circulație.

Din primele informații se pare că un bărbat care conducea un ATV prin localitate s-a izbit de un autoturism. În urma impactului violent bărbatul de pe ATV este grav rănit.

La fața locului intervin echipajele medicale și cele ale poliției.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 11 septembrie, la ora 15.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe D.J. 185, în localitatea Văleni.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 81 de ani din Văleni, a condus un ATV neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere, dinspre Călinești înspre Bârsana, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de către un bărbat de 61 de ani din Bârsana.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului ATV-ului, iar din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Acesta a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În zona producerii accidentului rutier, traficul a fost blocat aproximativ o oră.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din cuplă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: O nouă revoltă a sătenilor la bariera silvică din cătunul Luhei din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – SCENE HALUCINANTE LA BORȘA: Un localnic a fost bătut în trafic și apoi bătut în propria-i casă. Agresorii, tată și fiu, au făcut circ și cu polițiștii (ACTUALIZARE)

Redactie

PROTESTE: Grefierii din toate instanțele aparținătare Curții de Apel Cluj au oprit munca

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.