Important

Jandarmii maramureşeni, alături de copii din prima zi de școală

"Suntem alături de elevi, de cadrele didactice și de părinți în această zi festivă care marchează începerea unui nou an școlar.

Cu emoție și cu bucurie ne-am alăturat și noi festivităților organizate de unitățile școlare din județul nostru unde am transmis mesajul ministrului Afacerilor Interne alături de gândurile noastre de susținere și de asigurare a elevilor, cadrelor didactice și părinților asupra faptului că Jandarmeria Maramureș rămâne același partener loial care se preocupă continuu de siguranța în școli și în apropierea acestora, dar și de prevenirea producerii faptelor de natură să afecteze siguranța și liniștea elevilor, cadrelor didactice și procesului de învățământ.
De asemenea, ca în fiecare an școlar, i-am asigurat pe părinți că vom derula campanii de informare a elevilor și vom desfășura activități preventiv-educative atât în perioada săptămânii „Scoala Altfel”, cât și pe parcursul întregului an școlar. Totodată, am oferit elevilor câteva sfaturi utile cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte în relație cu colegii sau cu dascălii lor, precum și îndemnul de a manifesta precauție în relația cu persoanele necunoscute.
Jandarmeria Maramureș dorește un an școlar rodnic în siguranță, tuturor elevilor și dascălilor!”, este mesajul transmis de reprezentanţii Jandarmeriei Maramureş.

Te-ar putea interesa si

CAMPANIE: Viitorul Europei din perspectiva tinerilor, portofoliu de mesaje la nivel interregional

Redactie

România sprijină procesele de reformă și modernizare ale Republicii Moldova!

Redactie

NU PIERDE ULTIMA ȘANSĂ de a cumpăra cu 5% TVA un apartament cu 1, 2 sau 3 camere în noul complex LUCACIU RESIDENCE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.