BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

EXCLUSIV: Avem imaginile VIDEO din clipele imediat următoare impactului în care doi tineri aflați pe o motocicletă au murit. În rucsac motociclistul avea 450 grame droguri

Tragedie în municipiul Satu Mare. Norbert (20 ani) și Natalia (18 ani) sunt cei doi iubiți decedați în tragicul accident din municipiul Satu Mare. Tânărul din municipiul Satu Mare a decedat duminică dimineață, în jurul orei 06.00, în urma unui accident teribil produs pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare, iar astăzi a fost confirmat și decesul prietenei lui, o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Odoreu, care a fost internată la Spitalul Județean Satu Mare. Din păcate, tânăra prezenta leziuni extrem de grave la nivelul capului, astfel încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Concret, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați sâmbătă cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma evenimentului a rezultat rănirea foarte gravă a conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă. Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. (sursa informațiilor: PresaSM.ro)

www.vasiledale.ro a intrat în posesia unor imagini video surprinse de un maramureșean aflat în trafic. Aceste imagini ne-au fost puse la dispoziție cu mare abilitate pentru care îi mulțumim. De altfel, șoferul din Maramureș a fost printre primii sosiți la locul accidentului. Imaginile înregistrate sunt greu de urmărit: cei doi tineri erau inconștienți întinși pe carosabil, iar motocicleta era pur și simplu împrăștiată pe carosabil.

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ LA FĂRCAŞA ŞI OCNA ŞUGATAG: DOI BĂRBAŢI AGRESIVI S-AU ALES CU ORDINE DE PROTECŢIE PROVIZORII

Redactie

Județul Maramureș, destinație promovată în cadrul Tourism&Travel Expo 2023, Chișinău

Vasile Dale

EXCLUSIV – INCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE: 3 persoane tăiate cu cuțitul într-un apartament din Piața Revoluției. Motivul este halucinant (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.