BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Fetiță de 10 ani, bunica și mătușa spulberate de o mașină la Sighetu Marmației. Traversau regulamentar. Micuța preluată de elicopterul SMURD – ACTUALIZARE

Nenorocire lângă o școală din Sighetu Marmației. 3 persoane au fost surprinse și accidentate grav în timp ce traversau strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni. Este vorba despre o minoră în vârstî de 10 ani, bunica și mătușa acesteia. Micuța a rămas prinsă sub autoturismul a cărui șofer nu a reușit să evite impactul. 

Echipajele medicale au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor. Micuța a fost resuscitată și intubată după ce a fost scoasă de sub mașină, iar în acest moment este preluată de elicopterul SMURD trimis de la Jibou pentru a fi dusă la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Bunica și mătușa copilei au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Șoferul urmează să fie testat de polițiști. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 12 septembrie, la ora 11.30, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe strada Piața Libertății din municipiu, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 60 de ani din Săpânța, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, ar fi surprins și accidentat trei pietoni ce se aflau angajați in traversarea părții carosabile.

Victimele, o minoră de 10 ani și două femei de 20 respectiv 47 de ani din Sighetu Marmației, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

Totodată, acesteia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE 2

”Pacienta în vârstă de 10 ani a ajuns la unitatea noastră medicală în stare stabilă cu elicopterul SMURD. Este internată pe secția de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare. A suferit un politraumatism cranio-cerebral acut minor, fracturi costale, fractură de femur, fractură de umăr, fractură de bazin. Este în investigații amănunțite. Vestea bună este că este stabilă” ne-a declarat Alexandru Oros, manager Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

AU BĂTUT PALMA? Va fi fostul ministru PLM candidatul AUR pentru funcția de președinte a CJ Maramureș?

Vasile Dale

VIDEO: Cum se fură o bicicletă în miezul zilei, pe Vlad Țepeș

Redactie

DETALII ȘOCANTE CRIMĂ ELEVĂ: Trupul neînsuflețit al tinerei, scos din greșeală din pământ de un agricultor, cu plugul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.