Recomandate

Bărbat grav accidentat în timp ce tăia copaci în zona Boiu Mare. Intervin salvamontiştii şi elicopterul de la Jibou – ACTUALIZARE

Acțiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureș într-o zona abruptă, greu accesibilă a localității Boiu Mare.
Un bărbat de 36 de ani. aflat la muncă la exploatare material lemnos, a suferit un grav accident cu politraumatisme fiind inconștient în acest moment.
Salvatorii montani care s-au deplasat în zona sunt deja la locul accidentului. A fost solicitat și elicopterul de la POA Jibou, echipaj care are în componenţă medic, care a ajuns deja la fața locului.


În acest moment se fac procedurile de prim ajutor și de stabilizare a victimei, iar salvatorii montani încearcă să identifice cea mai bună rută de evacuare a accidentatului până la elicopter, deși configurația terenului este extrem de dificilă pentru extracție terestră.

Actualizare – IPJ MARAMIUREŞ

Astăzi, 13 septembrie, ora 10.00, polițiștii din Şomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, în zona numita „Pe cireși” un angajat al unei societăți comerciale ar fi suferit un accident de muncă.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat, de 36 de ani, din Oarța de Jos, ar fi tăiat un arbore, acesta ar fi căzut peste bărbat și l-ar fi accidentat la piciorul drept și la cap.

La fața locului au fost prezente un echipaj al Salvamont Maramureș și un echipaj S.M.U.R.D., care au transportat victima cu elicopterul la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Te-ar putea interesa si

FOTO – Șoferul care a spulberat cu mașina un polițist a primit control judiciar (video)

Vasile Dale

BILANŢ 3 APRILIE: 46 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 în Maramures, peste 3.000 la nivelul ţării

Vasile Dale

IMPACT NIMICITOR: BARBAT DIN GROSI IMPLICAT INTR-UN CARAMBOL IN JUCU! PATRU PERSOANE RANITE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

lesc septembrie 14, 2023 at 7:11 am

Ce bine ar fi sa fie obligatoriu curs de drujbist pentru oricine taie copaci din padure, ca unii habar nu au ce fac, nu inteleg nimic de logica si legile fizicii. Sa-i dea Domnul sanatate sa fie bine si mai atent data viitoare.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.