BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Baia Mare, vestul Sălbatic al României – Călăreții au apărut printre mașini în miez de noapte

Baia Mare, toamna anului 2023. Am tot candidat pentru a deveni ba Capitală Culturală Europeană, ba Capitala Tineretului, ba nu mai știm pentru ce ”Capitale”. Numai că în realitate orașul arată execrabil.

Întreg municipiul este pur și simplu invadat ba de câini maidanezi, ba de cai proveniți de pe Pirită, ba de persoane care vandalizează tot ce le iese în vale. Și nimeni, absolut nimeni nu mișcă un deget pentru a repune lucrurile în ordinea firească. Poliția Locală Baia Mare condusă ”magistral” de un ”expert” doarme sau execută doar ordinele primite de la ”împărăție” și este practic inexistentă.

Ați crezut că le-ați văzut de toate? Ei bine v-ați înșelat amarnic. Azi noapte cititorii noștri ne-au trimis imagini video incredibile surprinse pe intersecția străzilor Păltinișului cu Grănicerilor, mă rog redenumită total neinspirat Regele Mihai I al României.

Acolo, în jurul orei 2.00 noapte, mai multe persoane (vreo 10 aproximativ) au transformat strada în ”platou de filmare pentru western-uri americane. Au adus și un cal pe care cu greu au reușit să îl strunească și apoi să îl încalece. Toată lumea filma cu telefoanele mai ceva ca la decernarea premiilor Oscar. Gălăgia i-a trezit din somn pe locatarii din zonă. Așa și? Pe cine interesează că oamenii au de mers la serviciu dimineața? Pe absolut nimeni că doar călărețul și ”filmacii” plătesc taxe și impozite, contribuind ”din plin” la bugetul de stat.

Poliția Locală Baia Mare ce păzește oare? Pentru ce îi plătesc băimărenii? Oare nu cumva pentru a avea liniște măcar în miez de noapte?

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Maramureșul ”pitoresc” – Femeie din Vișeu bătută de fostul iubit. Fiul și-a bătut mama la Sighet. Soțul și-a bătu nevasta la Ocna Șugatag

Redactie

Apel la empatie pentru viața maramureșenilor, adresat executivului Consiliului Județean Maramureș

Vasile Dale

Șase copii, cu vârste între 6 și 12 ani, dispăruți noaptea într-o pădure de la granița Sălajului cu Maramureș. De ce nu au răspuns la strigătele salvatorilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.