BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Râd și curcile de polițiștii lui Ghițucă de la LOCALĂ. Au cerut ajutorul polițiștilor adevărați tocmai la sediul Poliției Locale. S-au ales cu o sancțiune contravențională – ACTUALIZARE

Caz halucinant ieri la sediul Poliției Locale Baia Mare. Un angajat aflat în timpul serviciului a cerut ajutorul Poliției Municipiului Baia Mare reclamând faptul că în interior se află o persoană recalcitrantă. Ajunși la fața locului polițiștii adevărați au stabilit faptul că aspectele sesizate NU SE CONFIRMĂ. Polițistul local a fost sancționat contravențional pentru apelarea fără drept a unei intervenții de urgență.

Ce s-a întâmplat de fapt

Conform informațiilor noastre în cursul dimineții de ieri un activist de mediu a mers pe pârâul Craica pentru a filma cum respectivul curs de apă este poluat cu bună știință de ”persoane necunoscute”. Bărbatul a filmat totul și a sunat la Poliția Locală Baia Mare pentru a cere intervenția echipajelor pentru luarea măsurilor legale.

Ei bine omul a stat și a așteptat mult și bine echipajele coordonate de marele polițist local șef, boss-ul Ghițucă. Aceștia nu au mai venit. Probabil tremurau chiloții pe ei știind că trebuie să meargă în zona Craica, cunoscută ca una din ”celebrele” pungi ale sărăciei din Baia Mare.

Sătul să tot aștepte activistul de mediu s-a deplasat la sediul Poliției Locale Baia Mare. Acolo, culmea au și ”ofițer de serviciu”. Am râs de ne-am prăpădit când am auzit una ca asta. Credem că au vrut să îl numească probabil ”portar de serviciu” sau ”paznic de serviciu”. În fine. Activistul de mediu a cerut explicații de ce nu a fost trimis măcar un echipaj în zonă Craica pentru a verifica aspectele reclamate.

Conform informațiilor noastre discuția dintre activistul de mediu și polițistul local a fost una firească. Numai că polițistul local s-a speriat că reclamantul avea o voce mai puternică. S-a simțit amenințat tocmai în sediul Poliției Locale Baia Mare și astfel a sunat la Poliția Municipiului Baia Mare pentru a cere ajutor. Ha ha ha ha ha ha, râdem și acum!!!

Un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare de la Ordine Publică s-a deplasat imediat la fața locului. Ajunși acolo, adevărații polițiști și-au dat seama rapid că bărbat reclamat ca fiind recalcitrant era de fapt foarte liniștit. El a cerut doar câteva explicații și nu a amenințat în niciun fel ”paznicul” Poliției Locale Baia Mare.

Drept urmare echipajul de poliție a dispus sancționarea contravențională a paznicului de la Locală pentru că i-au pus pe drumuri fără niciun motiv. Sursele noastre spune că polițiștilor adevărați le-a fost pur și simplu milă de ”paznicul de la Locala lui Ghițucă” și sancțiunea aplicată în procesul verbal a fost doar un avertisment!

Noi pur și simplu nu putem înțelege pentru ce sunt plătiți aceștia așa ziși polițiști? Ce fac zi de zi pentru ca băimărenii să se simtă în siguranță pe străzile orașului? Atribuții pe linie rutieră nu mai au de multă vreme. Cel mult pot face poze la mașinile care nu au tichet de parcare pentru a-i sancționa. Dar și acolo aleg cu mare grijă pe cine amendează: nu de alta dar oricând ar putea sancționa pe cine nu trebuie. Și atunci repetăm: care e totuși rostul lor?

Așteptăm cu interes explicațiile celor de la Poliția Locală Baia Mare. Îi îndemnăm chiar să ne transmită punctul lor de vedere pe adresa de mail [email protected].

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

La data de 13 septembrie, în jurul orei 10.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, la sediul unei instituții din Baia Mare, o persoană este recalcitrantă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au analizat situația de fapt și s-au asigurat că ordinea și liniștea publică sau buna funcționare a unei instituții nu este afectată.

În urma verificărilor efectuate, a fost aplicată o sancțiune contravențională prevăzută de art. 2 pct. 11 din Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Sursa foto principal: poliția locală baia mare via facebook.com

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Bătrân bolnav, transportat în siguranţă de salvamontişti din zona Bistra

Redactie

DE ZIUA EUROPEANĂ 112: Mai multe clădiri din Maramureş, iluminate în roşu

Redactie

INCENDIU LA TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: O casă a luat foc azi-noapte. Au ars anvelope şi deşeuri textile (VIDEO)

Vasile Dale

2 mesaje

BAIA MARE, orașul NIMĂNUI: Bătaie între clanuri pentru cine are dreptul să OCUPE locul pentru CERȘIT – Stiri din Maramures septembrie 15, 2023 at 3:24 pm

[…] când vă prezentam cazul halucinant din interiorul sediuliui Poliției Locale Baia Mare, am crezut (prost, n.r.) că le-am văzut pe toate. Părea că nimic nu ne-ar mai putea […]

Raspunde
Un cetatean septembrie 18, 2023 at 2:10 am

ATENTIE !!! Se va scumpi semnificativ carnea de curca in Baia Mare deoarece cand au auzit curcile de subordonatii lui El Comandante Ghituca au murit de ras pe capete. Este de inteles Comandante Ghituca si subordonatii deoarece au fost epuizati fizic si emotiv de nunta secolului din Baia Mare la care au participat peste 10 mii de baimareni …….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.