BREAKING NEWSImportant

INVITAȚIE la evenimentul „Hai să discutăm despre serviciile publice din Baia Mare”

Grupul de Cetățeni Activi pentru Servicii Publice de Calitate la Nivel local vă invită pe data de 18 Septembrie 2023, ora 18:00, la Biblioteca Județeană Petre Dulfu, pentru a putea împărtăși cu dumneavoastră rezultatele Raportului Național de Diagnoză privind Calitatea Serviciilor Publice Municipale și pentru a discuta despre cum poate fi crescută calitatea următoarelor servicii publice din Baia Mare:

  • Educație;
  • Transport și mobilitate;
  • Gestiunea deșeurilor;

Serviciile publice de calitate reprezintă un pilon fundamental al unei societăți dezvoltate și funcționale. Acestea includ o gamă largă de servicii esențiale, precum educația, sănătatea, siguranța publică, infrastructura și protecția socială, care trebuie să fie furnizate în mod eficient și responsabil pentru a asigura bunăstarea generală a cetățenilor.

Vă adresăm această invitație pentru că ne dorim să abordăm direct problema calității serviciilor publice din Baia Mare. Implicarea dumneavoastră pe plan local face ca perspectiva dumneavoastră să fie valoroasă în identificarea unor soluții mai bune pentru problemele locale, și ne dorim să participați la aceste discuții despre modelarea traiectoriei bunăstării comunității noastre.

Evenimentul își propune să dezbată modalitatea în care problemele serviciilor publice locale de educație, transport și gestiune a deșeurilor pot fi remediate, dar și eficacitatea grupului nostru în acest proces. Suntem fericiți să creăm acest context în care tinerii pot fi față în față cu politicienii și vor avea ocazia să dezbată împreună care este drumul pe care sistemul ar trebui să îl urmeze.

Mai multe despre activitatea noastră

Facebook:  https://web.facebook.com/cetateniactiviserviciipublicedecalitate

Pagina web: https://www.romaniacurata.ro/servicii-publice-locale/

Instagram: https://www.instagram.com/cetateniactivi/

Proiectul Cetățeni activi pentru servicii locale de calitate este derulat de Societatea Academică din România, în parteneriat cu Asociația Act For Tomorrow și Vellenes Fellesorganisasjon și beneficiază de o finanțare nerambursabilă în valoare de 249.989 euro prin Granturile SEE 2014-2021 – programul Active Citizens Fund România – finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Te-ar putea interesa si

14 unități administrativ-teritoriale afectate de fenomenele hidrometeorologice periculoase

Redactie

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: Un medic ginecolog beat criță a intrat cu maşina într-un grup de nuntaşi din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACŢIUNI LA NIVEL EUROPEAN: Controale în trenurile de persoane şi marfă, în staţiile şi triajele feroviare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.