EvenimentNational

ACCIDENT GRAV PE DN 1C: O femeie din Şomcuta Mare, pasageră într-una dintre maşinile implicate, transportate la spital

Joi, 14 septembrie, la ora 17.08, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin apel la 112 că pe DN 1 C, la ieșire din localitatea Glod înspre Rus, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate o autoutilitară înmatriculată în Satu Mare și un autoturism.

Polițiștii rutieri din Jibou s-au deplasat la fața locului constatând că, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, un bărbat de 50 de ani, din comuna Certeze, județul Satu Mare, în timp ce conducea o autoutilitară, într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din localitatea Var.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 37 de ani, conducătorul celui de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, fiind preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.

Totodată, o femeie de 34 de ani, din localitatea Șomcuta Mare, județul Maramureș, pasageră în același autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată cu ambulanța la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa presasm.ro

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Dosar penal pe numele unui bărbat din Suciu de Sus care şi-a bătut soţia

Redactie

PRIMA AMENDĂ APLICATĂ ÎN BAIA MARE: Bărbat din Tămaia, surprins de camera de supraveghere în timp ce descărca deșeuri dintr-o dubă

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Două mașini s-au acroșat la Suciu de Jos. Ambele au ajuns pe imaș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.