BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Impact între două autoturisme la Bocicoiel, o persoană rănită – ACTUALIZARE

Un accident rutier s-a produs în această seară pe str. Principală din Bocicoiel. În urma coliziunii a două autoturisme a rezultat o persoană rănită.

La faţa locului intervin echipaje de pompieri, SMURD, poliţie, ambulanţa.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 14 septembrie, la ora 20.16, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.J. 188 în localitatea Bocicoel, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.
La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 63 de ani din Bogdan Vodă, se afla la volanul unui autoturism condus dinspre Vișeu de Jos înspre Bogdan Vodă, a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat înafara părții carosabile, în aceeași direcție de mers.
În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme, distrugerea gardului din fața unui imobil și vătămarea corporală din culpă unui bărbat de 66 de ani din Bogdan Vodă, care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față în autoturismul condus de bărbat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

SCANDALUL IA AMPLOARE LA SIGHET: Plăcuţele bilingve ar fi fost montate ilegal

Vasile Dale

FOTO CITITORI: Accidente la intrarea în Baia Mare, Recea și Vișeu de Sus

Vasile Dale

I-A RUPT UNIFORMA POLITISTULUI: UN SOFER BEAT A LOVIT DOUA MASINI SI A FUGIT. APOI A AGRESAT POLITISTII (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.