BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO. Adolescentă în sevraj pe strada Basarabiei din Sighet după o supradoză. ”Mă atacă o turmă de draci…”

Consumul de substanțe halucinogene pur și simplu a scăpat de sub control în rândul tinerilor. Vârsta consumatorilor este din ce în ce mai mică iar efectele sunt pur și simplu… devastatoare.

În acestă seară la Sighetu Marmației a fost o luptă contra-cronometru pentru salvarea vieții unei tinere în vârstă de doar 15 ani. Conform informațiilor noastre adolescenta ar fi consumat substanțe interzise iar la un moment dat ar fi intrat în sevraj.

Tot incidentul s-a petrecut în fața unui bloc de pe strada Basarabiei din Sighet. Adolescenta țipa și urla că este atacată de ”turmă de draci”. Mai multe echipaje ale poliției dar și echipajele medicale au intervenit imediat.


Manifest public al vicepreședintelui Asociației Neguvernamentale ZSMISZ Sighetu Marmației

”Fac un apel deschis către toate autoritățile publice și către toate organizațiile neguvernamentale din oraș. Eu zic că trebuie să facem ceva. Și trebuie să facem împreună. E în joc viața copiilor… Și primul pas viabil în această direcție este să cer convocarea unei ședințe a Comisiei de Ordine Publică din Consiliul Local. Știm toți că avem o problemă gravă cu consumul de droguri. În oraș, în școli… pretutindeni. Am avut discuții cu autorități locale, județene, directori de școli, chiar și la nivel național. Nimeni, dar nimeni, nu face absolut nimic. Până când? Până când un copil o să moară de supradoză în stradă?

Nu o să dau tag persoanelor cu putere de decizie pentru a nu politiza acest demers. Sunt ferm convins că o să vadă. Luați vă rog această postare ca un manifest. Și vă mulțumesc pentru asta.

P.S: poza asta este făcută în fața blocului meu, unde o fată cu supradoză a fost preluată de echipajele de ambulanță. Aștept cu interes comunicatele autorităților. Poate mă înșel eu și poate a fost supradoză de…caramele” a scris pe o rețea de solicializare Istavan Safar, vicepreședintele Asociației Neguvernamentale ZSMISZ Sighetu Marmației

Te-ar putea interesa si

VREM SĂ FIE UCIŞI POLIŢIŞTII? UN SINGUR POLIŢIST LA REPEDEA!!! ŞEFUL DE POST TRIMIS ÎN MISIUNE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Clipe de coşmar pentru o familie din Borșa, atacată în miez de noapte – actualizare

Redactie

ACCIDENT GRAV: Motociclist lovit violent de un autoturism in zona Meda din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult