BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DECIZIA INSTANȚEI: Faptele de care era acuzat primarul CHERECHEȘ S-AU PRESCRIS! Tribunalul a încheiat procesul penal în care era inculpat pentru luare de mită și alte infracțiuni

În ședința publică de astăzi, 15 septembrie, instanța a decis încetarea procesului penal în care primarul Cătălin Cherecheș era judecat pentru luare de mită și alte infracțiuni, într-unul din dosarele de urmărire penală întocmite de DNA Cluj în anul 2013!!!

Tribunalul Maramureș s-a pronunțat astăzi într-unul din dosarele întocmite de DNA Cluj, respectiv numărul 12/P/2013. Soluția instanței a fost încetarea procesului penal în acest dosar în care primarul a fost trimis în judecată pentru o sumedenie de infracțiuni cum ar fi: luare de mită, efectuarea de operațiuni incompatibile cu funcția pe care o îndeplinește, fals în declarații sau corupere a alegătorilor.

Motivul este acela că: FAPTELE S-AU PRESCRIS!!! Este vorba despre al doilea dosar în care edilul băimărean a fost trimis în judecată în anul 2018. Așadar, nu este vorba despre nicio decizie a instanței că este NEVINOVAT, ci doar că FAPTELE S-AU PRESCRIS.

Reamintim că marți 19 septembrie 2023, ora 13.00, Cherecheș este așteptat în fața magistraților de la Curtea de Apel Cluj în dosarul în care a fost condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare cu executare. În acest dosar faptele se vor PRESCRIE în aproximativ 8 luni.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

O PERSOANĂ RĂNITĂ: Băimărean implicat într-un carambol la intrare în Gherla

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Două victime după ce s-au răsturnat cu motocicleta pe Gutâi (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Accidente pe bandă rulantă în judeţ: la Hărniceşti, Baia Sprie, Vişeu de Sus

Redactie

4 mesaje

Marius septembrie 16, 2023 at 12:50 pm

Ai facut Baia Mare de rusine,gunoiule

Raspunde
Tudorel Negreanu septembrie 16, 2023 at 3:26 pm

Faptele s-au prescris!… suntem una din putinele tari democrate unde faptele penale se prescriu… in fapt, astea trebuie sa ramana si sa poata fi judecate oricand sunt descoperite, adica si peste 50 de ani… oricum, daca faptele s-au prescris, acesta nu este motiv ca procesul sa nu se judece si sa se stabileasca daca faptele au fist sau nu comise… pentru ca, in puscarie sau in libertate, infractorul, tot infractor ramane… gunoiul daca este sub pres sau pe pres, este tot gunoi!

Raspunde
unu2tre septembrie 16, 2023 at 9:08 pm

Vezi kake,ai facut infarct degeaba ca te-au salvat clownii din psd cu oug13,trebuia doar sa ai incredere in justitie si nu era necesar sa „pui aiata lume pe drumuri si masina” dar no’ tu ai crezut ca esti omul paiangan si te-ai facut de mandra minune cu infarctul tau.ce sa… Atat s-a putut.hai sanatate-n cioante.

Raspunde
dan septembrie 18, 2023 at 9:23 am

Stupizenia cu infarctul este grandioasa. Mai urmeaza sa dea in judecata DNA ca l-a stresat si i-a pus viata in pericol.
In limba romina sint trei sunete care produc palpitatii daca sint asociate in felul urmator: D, N, A.
Eu nu as putea iesi pe strada sa ma recunoasca oamenii, pentru asemenea rol.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.