BREAKING NEWSImportant

IONEL BOGDDAN: ”Investim în sănătatea maramureșenilor”

În luna iulie au fost demarate lucrările de execuție a proiectului de instalare a unui sistem de detectare a concentrației de oxigen, precum și modernizarea infrastructurii electrice și de fluide medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Lucrările sunt executate treptat, având în vedere că activitatea spitalului nu poate fi întreruptă și trebuie să se desfășoare în parametri normali. Pe secțiile pediatrie, neurologie, ortopedie, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%.

De asemenea, săptămâna aceasta se lucrează pe secția de obstetrică-ginecologie, reumatologie, endocrinologie și chirurgie vasculară, iar săptămâna viitoare, lucrărilor vor continua pe secția de chirurgie și oncologie.

Îmi cer scuze pacienților, cadrelor medicale și întregului personal auxiliar pentru deranjul cauzat prin realizarea acestor lucrări și fac apel la răbdarea și înțelegerea lor. Acest proiect este foarte important atât pentru siguranța pacienților, a personalului medical, cât și pentru îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu energie electrică și fluide medicale existentă în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare.

Valoarea totală a proiectului este de 10 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Investim în sănătatea maramureșenilor.

Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș

Te-ar putea interesa si

Proiectul PNL de eliminare a dosarului cu șină a intrat în vigoare

Redactie

CRIMĂ DE O CRUZIME CRUNTĂ: După ce și-a înjunghiat soția, a pus fotografia pe Facebook

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – ALERTĂ MAXIMĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE: O bătrâna a fost legată, lovită și amenințată cu un cuțit. Un necunoscut a încercat să o violeze (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.