BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIVITATE: Captură impresionantă de droguri în Valea Chioarului! Doi sălăjeni prinși în trafic după ce le-ar fi cumpărat de la un chef

Surse din rândul cititorilor www.vasiledale.ro ne-au informat că azinoapte pe DN1C Baia Mare – Dej, pe raza comunei Valea Chioarului a avut loc captură impresionantă de droguri. Doi tineri din județul Sălaj au fost opriți în trafic de echipajele poliției din Șomcuta Mare.

Imediat autovehiculul a fost percheziționat deoarece indivizii se comportau ciudat. În interior au fost găsite droguri. Este vorba despre hașiș și canabis.

Sursele noastre spun că polițițtii i-au încătușat pe cei doi și i-au dus la probe de sânge. Se pare că indivizii au venit din județul vecin până la un chef din Valea Chioarului de unde ar fi cumpărat drogurile tot de la un sălăjean, participant la petrecere.

La fața locului au sosit și polițiștii de la crimă organizată care au preluat cazul. S-a întocmit dosar penal în acest caz.

Ce spube IPJ Maramureș

Azi noapte, la ora 00.25, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că în fața unui imobil din Valea Chioarului, se află un autoturism în care se aflau două persoane, iar una dintre acestea ar fi escaladat gardul unui imobil.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în trafic autoturismul în cauză, i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, iar la volan a fost identificat un bărbat de 30 de ani din Sălaj.

Ca pasager pe locul din dreapta față a fost identificat un bărbat de 33 de ani din județul Sălaj.

Întrucât conducătorul auto prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior fiind transportat la la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și urină pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor prezente în organism.

În urma controlului efectuat, în autoturismul condus de bărbat, a fost găsită și ridicată o pungă în care se aflau aproximativ 30 de grame de substanță vegetală.

Substanța în cauză a fost ridicată de polițiști, fiind informați polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalități Organizate Maramureș, în vederea efectuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul Dreptei Unite insistă să vândă pe NIMIC activele statului, în vârf de pandemie”

Vasile Dale

FOTO: Salvamontiştii borşeni au recuperat o femeie rănită care a urcat la Cascada Cailor

Redactie

FOTO, VIDEO: Urs uriaș surprins în Munții Rodnei

Vasile Dale

4 mesaje

Captură impresionantă de droguri! Doi sălăjeni prinși în trafic cu droguri pe care le-au cumpărat de la un chef - Cancandb.ro septembrie 18, 2023 at 11:22 am

[…] Chioarului a avut loc captură impresionantă de droguri, scriu jurnaliștii din județul vecin, VasileDale.ro. Doi tineri din județul Sălaj au fost opriți în trafic de echipajele poliției din Șomcuta […]

Raspunde
Captură importantă de hașiș și canabis. Doi tineri din Sălaj prinși în trafic după ce le-ar fi cumpărat de la un chef - Sportul Salajean - stiri sportive salaj septembrie 18, 2023 at 1:06 pm

[…] de la Vasile Dale spun că polițiștii i-au încătușat pe cei doi și i-au dus la probe de sânge. Se pare că […]

Raspunde
Gogu septembrie 19, 2023 at 9:34 am

„Captura imoresionanta” :))

Raspunde
VIDEO – Descoperire șocantă! Un sălăjean a fost găsit decapitat în curtea unei case. Capul era la 10 metri distanță – Sportul Sălăjean & Ştirile din Sălaj ianuarie 12, 2024 at 12:33 pm

[…] de la Vasile Dale, cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judeţean, unde medicii vor stabili, exact cauza decesului […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.