BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Au început lucrările de renovare a blocurilor la Vișeu de Sus. Felicitări administrației publice locale din Vișeu de Sus! (foto)

Au început lucrările de renovare la blocurile 14B, 14C, 14G si C7 și Vișeu de Sus!!!

”După multă muncă, multe drumuri la București, mult spirit de convingere la oameni pentru a stânge semnături pentru a forma asociațiile de locatari, rezultatele încep să apară.

Ai satisfacție maximă când vezi că un proiect este dus la bun sfârșit și vedem lumea fericită și mulțumită Facem toate eforturile pentru a transforma Vișeu de Sus într-un oraș frumos și modern” ne-a declarat Marius Grad, viceprimarul orașului Vișeu de Sus.

Pe această cale administrația publică locală roagă cetățenii să fie receptivi la cerintele muncitorilor din santiere si sa accepte disconfortul creat. Cu siguranta odata implementate aceste proiecte vor fii benefice pentru toti locuitorii si vor contribui la transformarea orasului intr-unul modern si european asa cum ni-l dorim cu totii!

Felicitări domnule viceprimar pentru toată dăruirea și implicarea!

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIȚII: Șapte persoane reținute în urma unui descinderi la sediile ocoalelor silvice din Maramureș. Prejudiciul este de 2 milioane lei

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Avem imaginile în care atacatorii din Sighet îşi pregătesc săbiile pentru atac! (actualizare)

Redactie

ÎNCHIDERE DE SEZON: Mai mulți motocicliști vor merge din Sighet prin Ucraina până la Cernăuți cu un mesaj de PACE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.