Sport

Fotbalul feminin are viitor în Baia Mare: Băimăreanca Andreea Cândea, convocată în premieră la naționala României U15

Andreea Cândea (14 ani), jucătoarea echipei Fotbal Feminin Baia Mare a fost convocată în premieră la naționala României U15. Este o mare performanță având în vedere că acest lucru nu s-a mai întâmplat de foarte mulți ani cu o jucătoare legitimată la un club din Baia Mare.

Andreea s-a transferat la echipa noastră de la Minerul Baia Mare (antrenor Norbi Kemenes) şi a participat deja la un puternic turneu de pregătire organizat pe stadionul „Viorel Mateianu” in data de 4 septembrie alături de alte 2 echipe, Gloria Bistrița şi Daliana Carei – turneu la care a câştigat titlul de „Cea mai tehnică jucătoare”.


De asemenea, Andreea a debutat in campionatul național U15 în meciul Fotbal Feminin Baia Mare – Unirea Alba Iulia (4-0 rezultat final), reuşind să marcheze 3 goluri superbe.

Ne bucurăm din suflet pentru această convocare la naționala României U15 şi suntem încrezători că Andreea Cândea se va impune şi la acest nivel. Fotbalul feminin are viitor în Baia Mare şi suntem convinşi că vor mai apărea şi alte talente in lotul echipei ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

ÎNOT: Asociația Club Sportiv Gold Stars Baia Mare, 19 medalii de aur la Campionatul Național de Natație Masters

Redactie

FOTBAL. CUPA ROMÂNIEI: Progresul Şomcuta Mare debutează în 9 august în faza 1

Vasile Dale

Maramureşul găzduieşte Campionatul Național de Schi Alpin 2021

Redactie

1 mesaj

Adi septembrie 19, 2023 at 10:53 pm

Felicitări Andreea! O jucătoare foarte talentată, care va face cinste oraşului nostru. Bravo şi echipei Fotbal Feminin Baia Mare!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult