BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O femeie din Borşa a fost spulberată de o maşină în timp ce traversa regulamentar

Site-ul nostru a intrat în posesia unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere a unui teribil accident rutier petrecut la Borşa. Menţionăm că accidentul a avut loc în 8 septembrie, în jurul orei 16.00, iar IPJ Maramureş nu a mediatizat evenimentul rutier la data respectivă.

„La data de 8 septembrie a.c., la ora 16.02, polițiștii din Borșa au fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, pe D.N. 18, strada Bogdan Vodă, s-a produs un eveniment rutier în care a fost implicat un pieton.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 18 ani din oraș, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre localitatea Moisei, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 31 de ani din oraș.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul din Borșa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal privind vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Un tânăr din Seini și un minor din Ardusat au fost răniți după ce artificiile le-a explodat în față. Ambii au ajuns la Spitalul Județean

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Viitură pe Tisa. Mai multe gospodării inundate. Trafic feroviar întrerupt la Valea Vişeului din cauza aluviunilor

Redactie

Vinerea JUDECĂȚII FINALE pentru Cherecheș. Azi, ÎCCJ i-a respins definitiv recursul privind excepția de neconstituționalitate

Vasile Dale

2 mesaje

Eugen septembrie 21, 2023 at 9:59 am

Regulamentar pe dracu, pietonul fugea pe trecerea de pietoni, legea spune ca atat conducatorul auto cat si pietonul au obligatia de a se asigura , in cazul de fata soferul nu s-a asigurat si nici pietonul, pietonul trebuia prima oara sa se uite stanga-dreapta, iar dupa ce se asigura ca nu vine vreo masina sau daca vine aceasta se opreste sa traverseze, dar pietonul a facut exact ce fac 80% dintre pietoni, a inceput sa fuga pe trecerea de pietoni ca este dreptul lui..Sa-l vedem acum in spital daca il ajuta cu ceva ”dreptul lui”

Raspunde
dan septembrie 22, 2023 at 9:06 am

Ai dreptate Eugen. Eu am experimentat asa ceva. La o trecere de pietoni am vazut ca vine in paralel cu masina mea un zarghit care chiar la urechea stinga tinea telefonul. Am simtit ca va traversa si am oprit chiar pe trecere. S-a intors si s-a lovit cu nasul de masina mea care era oprita in acel moment. Nu m-am putut abtine sa nu-i spun „boule, in loc sa dau eu in tine, dai tu in mine pe trecerea de pietoni?”
Nu am vazut pina acum pieton amendat ca nu poate intirzia 2 secunde pasul pentru a evita un eveniment.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.