BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

COMISARUL ȘEF VITEZOMAN – 114 km/oră în localitate: Liviu Grozavu, șeful Anticorupție Maramureș, a rămas fără permis de conducere pentru 3 luni

Șeful Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, comisarul șef Liviu Constantin Grozavu (45 ani) a rămas pieton pentru următoarele 3 luni de zile. Polițiștii de la rutieră i-au suspendat dreptul de a conduce după ce l-au prins de două ori într-o săptămână circulând cu viteză mult peste limita legala.

2MNews.ro susține că prima dată a fost prins cu pistolul radar prin localitate iar amenda urmează să îi fie trimisă acasă. A doua oară a fost prins de aparatul radar al unui echipaj rutier circulând prin localitate cu o viteză de peste 50 km/h (limita legală de era de 50 km/oră). A fost oprit și sancționat contravențional iar permisul i-a fost suspendat 90 de zile.

Conform surselor noastre, aparatul radar l-a înregistrat pe comisarul șef al DGA Maramureș circulând cu 114 km/oră în localitate. Echipajul de poliție l-a sancționat doar cu AVERTISMENT și suspendarea permisului (legea prevede avertisment sau amendă între 1.305 și 2900 lei).

Trebuie să mai menționăm și faptul că actualul șef al DGA Maramureș a condus Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș timp de 3 ani de zile, prin imputernicire, în perioada 2018-2020. În cei trei ani de zile postul de șef al DGA Maramureș a rămas blocat, cms șef Grozavu reîntorcându-se la șefia instituției.

Articol semnat de Cătălin Vischi pe www.2Mnews.ro.

Te-ar putea interesa si

JUDECATORIA SIGHETU MARMATIEI, MONUMENT ISTORIC, INTRA IN REABILITARE

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER ÎN BISTRIŢA-NĂSĂUD: Doi maramureşeni au plonjat cu maşina în râu (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

TREI DOSARE PENALE: Nu conduceţi autovehicule dacă aţi consumat alcool!

Vasile Dale

4 mesaje

dan septembrie 22, 2023 at 12:03 pm

Asa e corect, fiecare sefut care a stat pe un scaun trebuie sa-si lase amprenta peste ani. Cineva i-a salvat postul, pina cind se lamuresc lucrurile, apoi barosanul revine pe scaunul deja incalzit. De ce nu se promoveaza prompt pe un loc vacant un alt om dovedit (prin examen) competent? De ce trebuie pastrat postul pina la revenirea sefului? Si daca nu revine pe post?
Interimatul absolva de responsabilitate pe cel care ocupa postul, ii taie aripile.

Raspunde
mo septembrie 22, 2023 at 4:46 pm

Pentru ca locul vacant este de fapt cel ocupat interimat!!

Raspunde
Mama septembrie 23, 2023 at 10:47 am

Nu a fost prin imputernicire. A luat concursul. Documenteaza-te mai bine.

Raspunde
Vitezomanul septembrie 23, 2023 at 7:20 pm

„Asta e crimă de-a dreptul”. Glumesc. Bateți -vă coasa măi, toți circulați cu 50 km pe oră, doar atunci cînd vă spune waze-ul sau vă dau flashuri alții. Ipocriților.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.