Maramuresul Istoric

RUTIERE: Accident produs de un mopedist fără permis, doi bărbaţi s-u urcat la volan unul fără permis, celălalt beat

În cursul zilei de ieri, 20 septembrie, polițiștii din Sighetu Marmației și Ocna Șugatag au depistat trei conducători auto care au condus vehicule comițând infracțiuni rutiere.

În Sighetu Marmației, conducătorul unui un moped neînmatriculat nu a respectat indicatorul „oprire” și și-a continuat deplasarea, iar la scurt timp a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr de 24 de ani din Sarasău.

În urma accidentului rutier a rezultat avarierea ambelor vehicule, fără să existe victime. Față de conducătorul mopedului, în vârstă de 15 ani, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În Ocna Șugatag, polițiștii au depistat doi maramureșeni de 22 respectiv 36 de ani, care au condus cu permisul de conducere suspendat respectiv cu o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni rutiere.

Te-ar putea interesa si

URMARE RĂPIRE: Fata de 17 ani răpită din Borşa a fost găsită în Arad

Redactie

FOTO: Un bărbat ucrainean s-a prăbușit în PTF Sighetu Marmației. A intervenit imediat echipajul SMURD

Vasile Dale

EXCLUSIV DIN AREST: Cetățeanul german Bert Schumann: ”O oră pe zi ai dreptul să mergi afară. Această “recreație” are loc într-o cușcă sudată de 8×2 m”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.