BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Cu permisul de doar câteva luni, un șofer de 18 ani a fost prins drogat la volan. În mașină s-a găsit metamfetamină

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat în trafic la volanul unui autoturism un tânăr din Maramureș care deţinea asupra lui un pliculeț cu o substanță  albă, susceptibilă a fi metamfetamină. În urma testării șoferului cu aparatul Drug Test, rezultatul a ieșit pozitiv.

Ieri, 20 septembrie a.c., în jurul orei 1.20, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a oprit, în trafic, pentru control pe o stradă din Sighetu Marmației un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 18 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma verificărilor specifice efectuate asupra autoturismului și a șoferului, polițiștii de frontieră au descoperit asupra tânărului un pliculeț de tip zip-lock, care conținea un praf de culoare alb-cristalină, posibil metamfetamină.

Persoana în cauză a declarat că substanța este pentru consumul propriu.

În continuare, șoferul maramureșean fost testat cu aparatul Drug Test de către lucrătorii de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, rezultatul fiind pozitiv pentru metamfetamină, ulterior fiind transportat și la spital pentru recoltare de probe biologice.

Drept urmare, pliculețul cu praful alb-cristalin (aproximativ 0,44 grame) susceptibil a fi substanță interzisă, a fost ridicat în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

În cauză, se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, precum și pentru conducerea unui vehicul sub infuența unor substanțe.

Substanța a fost ambalată, sigilată și transmisă către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000.

Te-ar putea interesa si

CONTINUARE ULTRAJ POLITISTI DE FRONTIERA: CONTRABANDISTII DIN REPEDEA AU FOST ARESTATI PREVENTIV SI DUSI IN BECIUL IPJ MARAMURES

Vasile Dale

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară prezenți la Centrul de Echitație și Hipoterapie din Curtuiușu Mare

Vasile Dale

FĂRĂ NICI O JENĂ – Taximetrist surprins în timp ce își face nevoile în râul Săsar (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.