BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

SCANDAL în SAT ȘUGATAG: A fost bătut crunt iar mașina i-a fost distrusă cu o rangă

Azi noapte, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani din Desești, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că la un imobil din sat Șugatag are loc un scandal.

          Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce apelantul împreună cu trei persoane s-ar fi aflat într-un imobil din sat Șugatag, între el și un bărbat de 42 de ani, ar fi izbucnit un scandal, împrejurare în care bărbatul de 42 de ani, l-ar fi agresat fizic pe apelant și i-ar fi distrus autoturismul cu o rangă.

          Persoana bănuită de comiterea faptei a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea internării la Secţia de Psihiatrie.

          În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE LA RUSCOVA: Pentru că îi era foame iar ea trebuia să bea, o mamă și-a bătut crunt fiica de 9 ani. Un tată și-a bătut fiul din cauza alcoolului si a problemelor financiare

Redactie

ACCIDENT PE DN1C – Impact frontal între două mașini la Stejarul. Un clujean a murit (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

FOTO: Un șofer s-a dat peste cap cu mașina între Cernești și Rușor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.