BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricNationalRecomandate

EXCLUSIVITATE: Doi maramureșeni dintr-un oraș de pe Valea Izei arestați la Edinburgh, Scoția. Cocaină în valoare 225.000 lire sterline și 30.000 lire sterline cash

A fost acțiune de amploare a Poliției din Edinburgh (Scoția). Au fost săltate opt persoane (5 în Scoția, 3 în Anglia) cu vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, cetățeni români, bulgari și albanezi. Toți locuiau în adăposturi sociale, însă vindea droguri în toată Scoția și nu numai. Acțiunea a fost coordonată de la Londra și au fost efectuate 8 percheziții la Edinburg (Scoția) și 2 percheziții la Londra (Anglia).

În urma perchezițiilor polițiștii au confiscat cocaină în valoare de 225.000 lire sterline, dar și 30.000 de lire sterline cash. Cei opt suspecți au fost încătușați și au fost duși în fața judecătorilor de la Tribunalul Sheriff din Edinburg. Ei sunt acuzați de diferite infracțiuni legate de traficul de droguri dar și infracțiuni privind imigrarea.

Conform informațiilor oficiale furnizate de jurnaliștii scoțieni gruparea infracțională era formată din cetățeni de origine albaneză, română și bulgară. Cei 5 săltați din Scoția au fost arestați preventiv. Este forba despre numiții: Ioan Chiș (22 ani – cetățean român, județul Maramureș), Vasile Vlad (20 ani – cetățean român, județul Maramureș), Hamit Morina (28 ani – Albania), Indrit Gaxha (23 ani – Bulgaria) și Floriand Omeri (33 ani – Albania). În fața judecătorilor din Sheriff indivizii au pledat vinovați.

”Ne angajăm să identificăm tot lanțul de aprovizionare pentru a opri toate persoanele care fac rău comunității noastre prin aducerea drogurilor în Edinburgh. Activități precum această operațiune transfrontalieră ne-a arătat că putem lucra foarte bine cu colegii noștri din comunitățile locale, dar și cu polițiștii din Scoția și Anglia. Acest caz ne-a arătat că traficul de droguri de droguri și criminalitatea nu are frontiere.

Comunitățile locale nu ar trebui să tolereze pagubele cauzate de traficul și consumul de droguri și aș îndemna pe oricine are informații care ne pot ajuta să îi aducem pe vinovați în fața justiției să ni le transmită. Îndemn toți cetățenii să apeleze cu încredere poliția la numărul 101 sau să sune în mod anonim la CrimeStoppers la numărul 0800555111” a declarat detectivul Ian Ramsay.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA PETROVA: Un tânăr din Crăciuneşti a aterizat cu mașina într-o râpă de pe Hera (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

BORȘA: În vârf de munte și-au abandonat mașina de teren plină cu țigări de contrabandă (foto/video)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: O familie din Ucraina și-a văzut moartea cu ochii pe Bd. Independenţei din Baia Mare. Doua masini distruse și un stâlp rupt. Șoferul vinovat era beat (ACTUALIZARE)

Redactie

6 mesaje

Dan septembrie 22, 2023 at 2:09 pm

90% din cei de peste deal sunt niste infractori, majoritatea inca nedovediti. E in gena lor sa fie niste salbatici…

Raspunde
Claudiu septembrie 23, 2023 at 6:13 pm

Dan, in teorie, noi astia de peste deal v-am eliberat pa voi de unguri. Voi, astia de partea corecta a dealului, nici macar nu erati moroseni. Salbaticia aia e buna cand te scapa de iobagie.

Raspunde
Shkatërrohet grupi kriminal në Londër, mes të arrestuarve disa shqiptarë, sekuestrohet kokainë me vlerë 225 mijë paund - Bota Sot News septembrie 22, 2023 at 5:15 pm

[…] jetonin të gjithë në banesa sociale, por shisnin drogë në të gjithë Skocinë dhe më gjerë. Operacioni u koordinua nga Londra dhe 8 kontrolle u kryen në Edinburg, Skoci dhe 2 kontrolle në Londër, […]

Raspunde
Shaktërrohet banda e drogës në Angli, 3 shqiptarë në pranga (EMRAT) - Gazeta.al septembrie 22, 2023 at 6:02 pm

[…] ka arrestuar 8 perona, mes të cilëve  3 shqiptarë gjatë një aksioni në Londër dhe në Edinburg, ku synimi ishte shkatërrimi i grupit të […]

Raspunde
Pt Dan septembrie 22, 2023 at 8:01 pm

“Din cei de peste deal “ …
Dar dincoace de deal cam ?% sunt infractori ? dupa parerea ta
Va uitati mereu dupa gunoiul din gradina vecinului, dar la voi cam da pe dinafara

Raspunde
Dan septembrie 24, 2023 at 11:41 am

E suficient sait ul asta ca sa te convingi ca am dreptate. Saptamanal e plin de infractiunile comise de salbatici…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.