BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO ŞOCANT: Un câine a fost legat cu lanţ şi târât după un scuter la Ruscova – ACTUALIZARE

Imagini greu de urmărit au fost înregistrate azi după-amiază pe DJ187 Ruscova – Poienile de Sub Munte. Un şofer aflat în trafic a filmat cum un câine legat cu un lanţ era pur şi simplu târât după un scuter.

Pe respectivul moped erau doi bărbaţi, iar cel din spate ţinea lanţul cu care era legat patrupedul. Animalul nu a mai putut ţine pasul cu viteza scuterului şi la un moment dat a fost târât după scuter.

Imaginile au ajuns şi în posesia poliţiştilor de la Secţia 4 Leordina. Aceştia au demarat o anchetă şi au reuşit identificarea celor doi indivizi, bărbaţii fiind ambii din Ruscova. Ei ar fi declarat că nu au avut în intenţie să rănească animalul, ci doar să-l determine să ajungă mai repede la stâna spre care se îndreptau.

Poliţiştii au solicitat intervenţia unui medic veterinar pentru a examina animalul să vadă dacă animalul a fost rănit.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 21 septembrie a.c., în urma unor imagini apărute în spațiul public, polițiștii Secției 4 Leordina au efectuat verificări privind un incident în care două persoane, aflate pe un motociclu, ar transporta prin târâre un exemplar canin pe cartea carosabilă, respectiv pe D.J. 187, în Ruscova.

Astfel, polițiștii au identificat persoanele ca fiind doi tineri în vârstă de 23 și 29 de ani din Ruscova.

Un medic veterinar a examinat exemplarul canin, constatându-se faptul că nu prezintă leziuni traumatice.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că nu au fost respectate normele legale prevăzute de O.U.G. nr. 155 din 2001 privind aprobarea programului de gestionarea a câinilor fără stăpâni, fapt pentru care proprietarul exemplarului canin a fost sancționat contravențional.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 23 de ani, care ar fi condus motociclul, nu deține permis de conducere, iar autovehiculul nu are încheiată poliță RCA.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

Europarlamentar Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din PE: „Noua PAC va oferi stimulente și instrumente de sprijin pentru consolidarea poziției fermierilor pe piață și garantarea unui sistem alimentar durabil!”

Vasile Dale

VIDEO SOCANT: Trei puștani îl lovesc fără milă în stradă pe adolescent din Baia Mare ziua în amiaza mare

Vasile Dale

1.77mg/l alcool în sânge la volan prin Vișeu de Sus: Jandarm condamnat blând de Tribunalul Militar Cluj

Vasile Dale

3 mesaje

Misu septembrie 22, 2023 at 4:44 am

Legați SI târâți la fel ,un sac de mâncare nu se îndură sa le cumpere,le dau doar zer la câini nemernicii

Raspunde
lesc septembrie 22, 2023 at 8:10 am

Gunoaie absolute…

Raspunde
nume septembrie 22, 2023 at 9:25 am

Animale fara suflet. I am

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.