BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: SCANDAL ÎN BAIA MARE – Proprietar bătut de chiriaș, fost bodyguard. Chiriașul susține că doar s-a apărat (actualizare)

Scandal monstru astăzi dimineață într-un apartament de pe strada IL Caragiale din Baia Mare. Conform informațiilor noastre scandalul s-ar fi produs între un chiriaș și proprietarul apartamentului. Motivul: chiriașul ar fi fost restant la plata chiriei iar proprietarul și-a cerut banii.

Vecinii au fost cei care au cerut ajutorul poliției la 112. Era 8.00 dimineața când scandalul a izbucnit între chiriaș, un bărbat în vârstă de 32 ani, și proprietar – un bărbat în vârstă de 38 ani (bodyguard la un club din Baia Mare, actualmente agent de securitate la o bancă din Baia Mare).

Proprietarul a fost bătut cu bestialitate de chiriaș și lăsat într-o baltă de sânge. Două echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, un echipaj al Poliției Locale și o ambulanță au intervenit la fața locului.

Pe numele agresorului a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe. Totodată acesta a fost și sancționat contravențional la Legea 61/1991 republicată pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

ACTUALIZARE

În această seară chiriașul ne-a contactat pentru a-și expune punctul de vedere. Acesta neagă vehement că altercația a izbucnit din cauza chiriei, susținând că sunt la zi cu plata iar următoarea dată pentru plata chiriei este luna viitoare în 9. Mai mult, acesta spune că proprietarul i-a trezit la 6 dimineața, avea o armă albă asupra lui și el este cel care a provocat scandalul. Alături de declarație chiriașul ne-a transmis și două fotografii cu distrugerile provocate.

”La ora 6 dimineața ne-a trezit bătând în ușă. Avea o armă albă la el. A intrat și a provocat scandal. Ne-a și distrus tavanul. Eu, soția și copilul dormeam. Vă dați seama cum am fost treziți. Noi suntem la zi cu plata chiriei. Avem un contract pentru 5 ani, nu am întârziat niciodată cu chiria. Următoarea chirie este luna viitoare, prin 9.

Nu a fost vorba de chirie și asta vreau să specificați foarte clar că a avut armă albă. Lumea trebuie să știe că eu mi-am plătit chiria și nu mă fac de groază la lume. Mi-a adus amenințări. Pe mine nu m-a amendat poliția, eu nu am semnat așa ceva nici nu mi-a fost adus la cunoștiință.

Trebuie să spuneți adevărul pentru că dacă mi-ați cerut punctul de vedere eu vi l-am spus. Eu nu l-am bătut. M-am apărat. Am spus și la poliție lucrul acesta. Nu l-am lăsat într-o baltă pe sânge. A mers pe picioarele lui la ambulanță” ne-a declarat chiriașul.

ACTUALIZARE: Ce spune IPJ Maramureș

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii de ordine publică din Baia Mare s-au deplasat, în urma unui apel 112, pe strada Ion Luca Caragiale, unde s-a sesizat producerea unei agresiuni.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 32 de ani din municipiu, ar fi fost agresat de către un alt bărbat în vârstă de 38 de ani din municipiu. 

Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată sub supraveghere medicală. 

De asemenea, bărbatul de 38 de ani a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii 61 din 1991 Republicată. 

În cauză, se efectuează în continuare cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

CONTROALE GPL ÎN MARAMUREŞ: 33 de nereguli şi deficiențe descoperite în urma controalelor efectuate la operatorii economici care comercializează carburanți, inclusiv gaz petrolier lichefiat

Redactie

VIDEO – Un spaniol prins băut la volan în Baia Mare. La Tg Lapuș un șofer beat și cu permisul suspendat a intrat într-un stâlp

Vasile Dale

ATENTIE MARE LA ACESTI ESCROCI: ZECI DE MARAMURESENI TEPUITI DE SAMSARI DE ANIMALE DIN TULCEA. AU RAMAS FARA SUTE DE OI SI MIEI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

dan septembrie 25, 2023 at 9:33 am

Prima intrebare: Ce bodyguard este acela care poate fi batut atit de usor? Asta pentru angajatorii lui.
Pe de alta parte, cred ca chiriasul are dreptate, ora 6 dimineata nu este potrivita pentru recuperarea chiriei.
Chiriasul ar putea lua postul de bodyguard in locul amaritului care s-a crezut mare.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.